FőoldalArchívumA Fujitsu FlexFrame for Oracle megoldása támogatja az Oracle VM virtuális környezeteket
2009. augusztus 25., kedd ::

A Fujitsu FlexFrame for Oracle megoldása támogatja az Oracle VM virtuális környezeteket

Méretrugalmasság, egyszerűség és gazdaságosság az Oracle-alapú IT-infrastruktúrák konszolidálásához és a vállalati növekedéshezA Fujitsu FlexFrame for Oracle megoldásának új változatával a cég ügyfelei Oracle technológiai alapokon építhetnek ki dinamikus infrastruktúrát. Az új verzió az Oracle VM integrálásával valósít meg magas szintű rendelkezésre állást a fizikai és virtuális szervereknél


Az új FlexFrame for Oracle azoknak az ügyfeleknek is elérhetővé teszi a megoldást, akik csak kis lépésekkel tudnak elindulni a növekedés útján. A FlexFrame for Oracle dinamikusan együtt skálázható az ügyfél Oracle környezetével, mindig biztosítja a maximális rendelkezésre állást. Az új verzióban olyan értéknövelt jellemzők is helyet kaptak, mint az alkalmazás-felismerés (application awareness) és a prioritáskezelés.
A FlexFrame for Oracle integrált IT-infrastruktúrája dinamikusan osztja ki a szervererőforrásokat az Oracle adatbázishoz, Oracle alkalmazásszerverekre vagy más Oracle alkalmazásra épülő Oracle szolgáltatások között. Az összes Oracle szoftvert és az operációs rendszert is a központi tároló rendszeren helyezi el, és perceken belül képes elindítani a FlexFrame szerverbázis bármely rendszerén. A FlexFrame for Oracle jelentősen mérsékli a telepítés és a karbantartás munkaigényét és automatikusan kezeli a szolgáltatás-minőséget. Ha egy szerver meghibásodik, az Oracle szolgáltatás automatikusan újraindul egy másik rendszeren.
Az Oracle-termékekhez teljes körűen tanúsított Oracle VM virtualizációs technológia integrálásával a FlexFrame for Oracle még jobb erőforrás kihasználást biztosít. A szervezetek így az Oracle alkalmazásokkal együttműködő Oracle adatbázisok mellett más szállítók alkalmazásait (pl. az SAP-t) is integrálni tudják a FlexFrame for Oracle környezetbe. Ezen kívül rugalmasan kiválaszthatják az aktuális projekthez legjobban illő szoftver-/hardverkatasztrófa-elhárítási architektúrát. A FlexFrame for Oracle akár 60 százalékos csökkenést is hozhat a teljes életciklusra vetített összköltségben. Az energiaköltség terén akár 70 százalékot is meg takaríthat hagyományos környezetekhez képest.
A FlexFrame for Oracle új változata több értéknövelt jellemzővel is rendelkezik. Az alkalmazás-felismerés figyelési képességeket biztosít az Oracle szolgáltatásokhoz és élő ellenőrzést végez konfigurálható újraindítási/újrabootolási opciókkal. A megoldás beépül a standard adatközpont-üzemeltetési folyamatokba és összekapcsolódik az SNMP hálózatfelügyeleti rendszerekkel. Az új változat prioritáskezeléssel, azaz szolgáltatási prioritások, átállási és áthelyezési szabályok alkalmazásával növeli a szolgáltatások rendelkezésre állását.
A Fujitsu sokféle integrációs szolgáltatást kínál ügyfeleinek a FlexFrame for Oracle megoldás megtervezéséhez, telepítéséhez és beüzemeléséhez. A karbantartási szolgáltatáshoz tartozó "Solution Contract" egykapus kapcsolattartást biztosít az összes probléma kezelésére. Az opcionális beruházás megtérülési (ROI) szolgáltatás pontosan kimutatja és igazolja a megoldással elért költségmegtakarítást.
Az év későbbi szakaszában tervezett újabb fejlesztésekkel a FlexFrame for Oracle natív módon támogatja majd a legújabb szerver- és tároló-technológiákat. A Virtual IO Manager (VIOM) több tárolórendszer kezelését is lehetővé teszi a LAN- és SAN-környezetben és a fizikai hálózati címek virtualizálásával egyszerűsíti a virtuális gépek közötti erőforrás-megosztást.
Rolf Strotmann, a Fujitsu Technology Solutions nagyvállalati szerverekért és szoftverekért felelős alelnöke elmondta: "Az új FlexFrame for Oracle változat a Fujitsu és az Oracle több mint 15 éves együttműködésének gyümölcse. A megoldás az Oracle környezeteket konszolidálva, egy közös infrastruktúrát biztosít minden Oracle szolgáltatás támogatására. Az Oracle VM integrálásával a fizikai és a virtuális szervereknél is garantálni tudjuk a magas szintű rendelkezésre állást."
Monica Kumar, az Oracle linuxos, virtualizációs és nyílt forráskódú termékek markingjéért felelős főigazgatója hozzátette: "A virtuális környezetek támogatásával a Fujitsu egyedülálló FlexFrame for Oracle technológiája most lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kis lépésekkel induljanak, és növekedésükkel párhuzamosan, fokozatosan vezessék be az új szolgáltatásokat. Örömmel biztosítjuk a Fujitsu partnereként közös ügyfeleinknek ezt az előnyt."

A FlexFrame for Oracle az EMEA-régióban és az USA-ban kapható.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény