FőoldalArchívum3D-s monitort dobott piacra a Samsung
2009. július 16., csütörtök ::

3D-s monitort dobott piacra a Samsung

A Samsung új 2233RZ monitora egyaránt jól alkalmazható az orvostudományban a kép-diagnosztika, a genetika, a molekula-tervezés területén, az építészet tervezési, vagy geológiai területén a radar- és légi irányítási rendszerekben vagy oktató és videojátékoknál isA monitor lehetővé teszi, hogy magunk választhassunk a 2D-s és a 3D-s megjelenítés között. Kiváló vizualizációs teljesítménye miatt az új 3D-technológájú Samsung LCD monitor optimális választás az oktatástól kezdve, a 3D-s modellezésen keresztül egészen a legújabb videó-játékokig


A 22 hüvelyk átlójú monitor az NVIDIA új GeForce 3D Vision szemüveggel még élvezetesebbé varázsolja a videojátékokkal töltött időt. Használatához Microsoft Windows Vista operációs rendszerre, NVIDIA-kompatibilis videokártyára (GeForce 8 és 9 sorozatok, illetve a GeForce GTX 200 sorozat) van szükség. Az NVIDIA 3D Vision játékok százait konvertálja automatikusan 3D formátumúra, közöttük olyan népszerű és elterjedt játékokat, mint az Age of Empires, a F.E.A.R., a Fifa legújabb verziói, a Harry Potter és a Lord of The Rings sorozatok, valamint a Need for speed, a Tomb Raider, a Call Of Duty, a Madagaszkár, a Star Wars, vagy az X Men.

A Samsung 2233RZ részletgazdag, élénk képmegjelenítése az egyedülálló technológiának és a 120Hz képfrissítésnek köszönhetően kíméli a szemet valamint a 4:3 arányú képeket is torzítás nélkül megjeleníti. A 20 000:1 dinamikus kontrasztarány a legapróbb részleteket is láthatóvá teszi, így válnak megfigyelhetővé és természetesen egyszerűvé a valóság korábban ismeretlen darabkái.

R. A. Atanus, a Samsung Electronics Információs Technológia Részleg Termék Marketing alelnöke kijelentette: "a szórakoztató programok terjedése nyomán egyre jelentősebb szerepet kap a hardver technológia fejlődése, mert lépést kell tartania a szoftverek egyre bővülő tartalmával és kínálatával".

A 22 hüvelykes monitort áttetsző dekorcsík és kék LED háttérvilágítás díszíti, energiatakarékosságáról egy automata kikapcsoló-üzemmód gondoskodik, mely lehetőséget nyújt arra is, hogy a monitor előre beállított időpontban kapcsoljon ki.

A harmadik dimenzió megjelenítésére is képes monitor a szórakozás és a gazdaság minden szereplője számára kiváló lehetőségeket biztosít. A térhatású megjelenítés élvezetesebbé teszi a játékot, érthetőbbé a diagramokat, átláthatóbbá a modelleket. A felhasználási kör szinte végtelen. A Samsung 2233RZ olyan lehetőségeket biztosít, melyek révén az emberiség régi álmai válhatnak valóra, hiszen az új monitor a 3D-technológiának köszönhetően a világ legnehezebben elérhető területeit is feltérképezhetővé varázsolja. A monitor segítségével virtuálisan megismerhetővé válnak az óceánok, a veszélyes korallzátonyok és az elsüllyedt hajóroncsok is.

A monitor már most is alkalmazható azokon a területeken, ahol számítógéppel 3D adat állítható elő. Az orvostudomány számára ilyen lehetőségeket kínál a kép-diagnosztika, a genetika, a molekula-tervezés, az építészeteknek a geológia, más területeken dolgozóknak pedig a tudományos tervezés, illetve a radar- és légi irányítási rendszerek. A képernyős perifériákat már jelenleg is használják a légiközlekedésben és a hadiiparban.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény