FőoldalArchívumÚj termékek a Lackwerke Peters kínálatában
2009. május 15., péntek ::

Új termékek a Lackwerke Peters kínálatában

A tiszta-átlátszó Wepuran FP 308-1119 kiöntőgyanta és az Elpeguard SL1307 család új, gyorsan száradó védőlakkja


Tiszta-átlátszó Wepuran FP 308-1119 kiöntőgyanta
A Wepuran FP 308-1119 kiöntőgyanta igen folyékony (viszkozitás <900 mPas), ezért jól alkalmazható bonyolult geometriai formákkal rendelkező áramköri elemeket tartalmazó NYÁK-ok esetében is. Az alacsonyabb keménységének (Shore A 35) köszönhetően szervizcélokból jól eltávolítható. Amennyiben a kiöntőpaszta optikai tulajdonságainak hőmérséklet-stabilitásával szemben alacsonyabbak az elvárások, kedvező költségű alternatíváját jelenti a legmagasabb műszaki követelményeknek megfelelő kristálytiszta kiöntőgyantáknak. Így kiegészíti az ELPELIGHT termékpalettát az optikai alkalmazások területén az alsóbb árkategóriában.

Az Elpeguard SL1307 család új, gyorsan száradó védőlakkja
Az Elpeguard SL1307 család védőlakkjai különösen színtartó, nem sárguló védőlakkok poliakrilgyanta-alapúak, és beültetett NYÁK-ok védelmére szolgálnak. A fizikális elven száradó lakk előnye, hogy kikeményedés után szervizcélból a termékspecifikus hígítóval eltávolítható.
Az SL1307 FLZ alapjaira épülő Elpeguard FP 109-0217 tixotróp védőlakk, ami ideálisan használható csatlakozósáv határolására, fedésére. A kiváló önszintező-szétfolyásnak köszönhetően, az alkalmazáskor az alkatrészek lábait tökéletesen körbezárja; a csatlakozósávba a kapillárishatás miatt nem hatol be.
Az Elpegaurd SL1307 FLZ/2 védőlakkcsalád tagjait a szóróberendezésekben történő felhasználás érdekében fejlesztették tovább; magasabb hőmérséklet esetén merítéses eljárásban is alkalmazhatók. Jó nedvesítő tulajdonságukkal tűnnek ki.

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény