FőoldalArchívumKönnyű programozhatóság, erős háttértámogatás a Wavecom kínálatában
2008. december 02., kedd ::

Könnyű programozhatóság, erős háttértámogatás a Wavecom kínálatában

Teljesen testreszabható, webes felületen ellenőrizhető eszközök


Továbbfejlesztett operációs rendszer

Image Image
Az Open AT® Software Suite 2.0 bevezetésével megnőtt a WCPU-k kihasználhatóságának lehetősége. Az új generációs szoftverfelépítés folyamatos tökéletesítést és újítást képvisel, ami lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy alkalmazáskódokat írhassanak két népszerű programozási nyelven: C és Lua – a C a hatékonyságra és kódtömörítésre, a Lua pedig a fejlesztés könnyítésére és a kódok biztonságára szolgál. A kifejlesztett kód módosítás nélkül újrahasználható több Wavecom Wireless CPU® eszközön, a Plug&Play kiegészítőktől a Wireless Microprocessor® termékekig. Ez a mobil tulajdonság lehetővé teszi a növekvő számú Open AT® fejlesztő számára, hogy előzőleg kifejlesztett programkódokat újra felhasználva csökkentsék a végtermékek teljes költségét, testreszabható platformok tervezése és a piacra jutási idő lerövidítése révén.
Image Image

Az alkalmazás hordozhatóságán felül az Open AT® Software Suite legújabb verziója értékes extra funkciók széles választékát is tartalmazza, amelyet főképp távtelepítésű gépekhez dolgoztak ki, ahol a költség optimalizálása kritikus tényezője egy termék sikerességének. Egy ilyen jelentős előmenetel a preemptív, valós idejű operációs rendszer multitask támogatása, egy, az Open AT® ügyfelek által már nagyon várt fejlesztés.

Ellenőrzés: egy kattintás a számítógépen

Image Image
A BIOS is fejlesztésre került, így az most már támogatja az egyedülállóan biztonságos Intelligent Device Service-t (IDS), a világ első hálózati működésű szolgáltatás-kínálatát, amely az ügyfelek számára hozzáférést nyújt a világ legerősebb webes szolgáltató platformjához. Az Intelligent Device Services olyan szolgáltatás, amellyel lehetővé válik a termék alkalmazás-szoftverének és az Open AT® szoftvernek távoli ellenőrzése és biztonságos frissítése. Az IDS a következő megoldásokat nyújtja a Wavecom-felhasználók számára:

Image Image
A Communication Management Service szolgáltatással a Wavecom lehetőséget biztosít az adott idő alatti forgalom és roaming forgalmának megtekintésére, elemzésére, a valós használathoz igazodó tarifacsomag kiválasztására.

Az Application Management Solutionnal a Wavecom problémamegelőzési szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyekkel eseményeket elemezhet, és cselekedhet, még mielőtt komolyabb probléma következne be.

A Wireless Device Management Services segítségével a beágyazott Open AT® szoftverfrissítések által lehetősége nyílik arra, hogy felesleges szervizhívások nélkül újabb kiegészítéseket biztosíthasson ügyfelei számára, valamint, hogy termékét egy fejlődő hálózati infrastruktúra révén naprakészen tarthassa.

A szolgáltatásról Stéphane Baixas, a Wavecom Software igazgatója összegzésképpen így nyilatkozott: „Cseppet sem kételkedem abban, hogy ez a megoldás mérföldkő a szoftverfejlesztésben a vállalati kommunikációs alkalmazások terén. Egyesíti a Wavecom stratégiájának elemeit, amelyek a piacnövekedés felgyorsításához szükségesek. Módfelett örömömre szolgál, ahogy látom számos ügyfelünket, akik vagy már termelésben vannak, vagy új termékeket terveznek az IDS lehetőségeit felhasználva, amely bizonyítja az értékalapú hozzáállásunkat."

A szolgáltatás az összes Wavecom-ügyfél számára elérhető, teljesen függetlenül a vásárolt WCPU-k számától; legyen szó akár egy darabról, akár több ezerről, a kényelmes és biztonságos, webes távoli elérés mindenki számára adott.

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény