FőoldalArchívumDCS konferencia Lillafüreden
2008. november 19., szerda ::

DCS konferencia Lillafüreden

Ki gondolná, hogy már 14. alkalommal rendezi meg az Alkalmazott Kémiai Kutató Intézet (mai nevén ME AKKI) most már valóban hagyományos és igen színvonalas automatizálási konferenciáját, vagy, ahogy mindenki ismeri: a DCS Konferenciát.A konferencia háromnapos volt október 27-29. közötti időpontban.


Hangsúlyoznom kell, hogy ez a konferencia az irányítástechnika leggyakorlatibb megközelítésére törekszik és a résztvevők (előadók és látogatók) szinte kizárólag az automatizálási iparágból jöttek (gyártók, felhasználó és kis részben kutatók), hogy kicserélhessék tapasztalataikat és bemutathassák ragyogóbbnál ragyogóbb eredményeiket. Igen nagy büszkeséggel tölt el, hogy ebben a pici országban mennyi kitűnő automatizálással foglalkozó mérnök van. Mindnyájan megszállottan imádják szakmájukat, s közben alig veszik észre, hogy mennyire nem becsülik meg őket!

Csak címszakban szeretném ismertetni a konferencián elhangzott előadások főbb területeit: Folyamatirányító rendszerek és megoldások, Új termékek és megoldások, DCS és kapcsolódó rendszerek, DCS alkalmazások, Nagysebességű és vezeték nélküli kommunikáció, Vezeték nélküli alkalmazás és biztonság, Folyamatirányítás és biztonság.

Lám-lám, folyamatirányítási szakembereink milyen nagy hangsúlyt fektetnek a BIZTONSÁGRA, nem úgy, mint mások az élet egyéb területein…

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény