FőoldalArchívumKern Communications Systems Kft.
2008. szeptember 02., kedd ::

Kern Communications Systems Kft.

Maximális biztonságban a szállítmány: műholdas és GSM nyomkövetés egyben a Fastrack Supreme-melA Föld körül keringő 24 műhold, amelyek feladata a földi GPS-vevők kiszolgálása, már jó ideje nem csupán katonai célokat szolgál, hanem a mindennapokban is hasznos szerepe van a háromdimenziós helymeghatározásban


A lokalizálás legjelentősebb felhasználási területei a következők: közúti és fedélzeti navigáció, katasztrófavédelem, ipari felhasználás, illetve flottakövetés és vagyonvédelem. Ez utóbbi lehetőséget kívánja a Wavecom a Fastrack Supreme 10/20-as modelljeibe illeszthető IESM-kártyákkal, a GSM- és a GPS-funkciókat összekapcsolva elterjeszteni.

Image Image
Supreme-műszer GPS-funkcionalitással
A GPS-funkcionalitással ellátott Supreme modul kiválóan felhasználható a gépjárműkövetés területén. A jól ismert műholdas helymeghatározás jelentős segítség a szállítmányok követésének piacán, nem csupán azért, mert egy szerencsétlenség esetén a jármű helye pontosan és gyorsan azonosítható (gondoljunk csak egy veszélyes, mérgező anyagokat szállító kocsi balesetére!), hanem azért is, mert a segítségével a szállítmányok helyzete is pontosan ellenőrizhető (különösen interkontinentális fuvarok esetén hasznos), illetve az ellopott értékek felkutatását is elősegítik a küldött GPS-koordináták.
A Fastrack Supreme egyedülálló értéke, hogy nem csak a Wavecom, de az ügyfelek által is testreszabható, szoftveresen és a hardveresen egyaránt.
A bővített funkciójú modulok kielégítik a legfontosabb igényeket. A Fastrack Supreme-mel a Wavecom egyszerre három ilyen beállítást is ismeretet: az egyik a mini USB csatlakoztatására képes IO, a másik a GPS-funkcionalitás és USB, a harmadik a bővített IO, GPS-funkcionalitással és USB-vel.

I/O-kapcsolat
Az open-standard Internal Expansion Socket (IES) felület biztosítja a kívánt IO-összekapcsolhatóságot, vagy például az olyan tulajdonságokat, mint a GPS, a WiFi, a Bluetooth, a Zigbee és más egyebeket. Az IESM tehát egy olyan, a Fastrack Supreme 10/20 WCPU-khoz hozzáadható hardver-bővítő kártyacsalád, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz kiterjesztett hardverfunkciókkal rendelkezzen, felhasználójának igényei szerint alakítható legyen. Akárcsak maguk a WCPU-k, az IESM kártyák is vezérelhetőek az OpenAT® szoftverrel. Az Internal Expansion Socket (IES) használatával a szabványos Fastrack Supreme 10/20 eszköz bármilyen, változatos M2M-felhasználás részelemévé válhat, specifikus alkalmazások hajthatók végre a telemetria területén. www.kern.hu

Legfrissebbek a szerzőtől: Kőrösi Gábor

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény