2008. szeptember 01., hétfő ::

BalaBit

A BalaBit IT Security a legmagasabb igényeket kielégítő, különleges hálózatbiztonsági megoldásokat gyártó, teljes mértékben magyar tulajdonú fejlesztő- vállalat. A cégnek ügyfelei vannak számos európai országban, Észak-Amerikában és Ausztráliában. A BalaBit IT Se­cu­rity elkötelezett híve és követője a nyílt szabványoknak, aktív tagja a nyílt forráskódú közösségnek. A syslog-ng a BalaBit legelterjedtebb terméke, amely a UNIX/Linux-világ szinte szabvánnyá vált naplózómegoldása. Saját fejlesztésű tűzfalmegoldása Zorp néven ismert.


A Zorp 3.3 – az utolsó ecsetvonás, ugyanis elkészült a Zorp 3-as széria utolsó darabja. A hálózati határvédelmet megújító Zorptűzfal fejlesztésének legjelentősebb állomása a 3-as széria megjelenése volt. Akár a titkosított csatornák vizsgálatára, akár a tartalomszűrés integrálására, akár az adminisztratív protokollok auditjára gondolunk, a magyar megoldás rengeteg olyan funkciót hozott a piacra, amelyeket ma már széles körben alkalmaznak szerte a világon.
A júniusban megjelent 3.3-as verzió az utolsó simításokkal hozza végleges formába az itthon piacvezető nagyvállalati megoldást. A továbbfejlesztett menedzsmentfelület, a kiterjesztett auditképességek, és az újonnan megjelent proxyk továbbra is biztosítják a technológiai vezetést a hazai fejlesztésű tűzfal számára.
A budapesti központú BalaBit IT Security 2009 végére–2010 elejére tervezi a Zorp következő generációjának, a várhatóan Zorp 4.0 néven piacra kerülő termék megjelenését. Zorp technológián keresztül jelenleg körülbelül félmillió felhasználó internetezik öt kontinensen.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény