2008. augusztus 29., péntek ::

Siemens

Siemens Gigaset C380 telefon Új, vezeték nélküli telefonokA Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) üzletága bemutatta új, Gigaset C380 és C385 vezeték nélküli telefonjait, amelyek üzenetrögzítővel, gazdag funkcionalitással rendelkeznek, hosszú beszélgetési és készenléti időt, ECO DECT energiatakarékos működést, kristálytiszta hangot és kényelmes használatot kínálnak.



A telefonok SMS-küldésre és -fogadásra is alkalmasak. A készülékek hagyományos akkumulátorral 25 óra beszélgetési időt és 240 óra készenléti időt biztosítanak újratöltés nélkül. A telefonkönyvben 150 nevet és címet tárolhatunk, és könnyedén telefonálhatunk headsettel is úgy, hogy a hagyományos headsetet a telefon jack-csatlakozójába helyezzük.

Image Image
Siemens Gigaset C385 telefon

A Gigaset C385 üzenetrögzítővel is rendelkezik, amely akár 25 perces üzenetet is képes tárolni. Az ECO DECT-technológiának köszönhetően, a Gigaset C380 és C385 60%-kal csökkenti az energiafogyasztást a hagyományos telefonokhoz képest, ugyanis szinte nullára csökkenti az energiafelvételt, ha a telefon feltöltött vagy éppen nem használjuk. A Gigaset C380 már kapható hazánkban 13 000 Ft-os bruttó fogyasztói áron. A C385 ára 15 000 Ft körül várható.

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény