2008. augusztus 29., péntek ::

Ericsson

Hálózati architektúraegyesítésAz Ericsson tulajdonában álló Redback Networks bejelentette az SM480 intelligens ethernethálózati kapcsolóberendezés megjelenését, amellyel a távközlési hálózatüzemeltetők egyesíthetik vezetékes és mobilhálózatukat.


A switch első a Red­back és Ericsson szolgáltatói (carrier) hálózati ethernettermékeinek sorában, amelyet kifejezetten a hálózati architektúra egyesítése, a szolgáltatói költségek csökkentése, és fix és mobil-hálózatok konvergenciájának felgyorsítása érdekében terveztek. Az SM 480 hálózat-továbbfejlesztést tesz lehetővé IP-alapú átviteli megoldásra, és terabites kapcsolási teljesítményt biztosít a jövőben. A berendezést integrálják majd az Ericsson fix és mobil szélessávú megoldásaiba, beleértve az LTE-t (Long Term Evolution) is.

További Ericsson-hír: a vállalat júniusban Las Vegasban mutatta be a világ első 10 Gb/s-os, IPTV számára kifejlesztett gigabit-passzív optikai hálózatát (GPON), amely a jelenlegi GPON-rendszerek sávszélességének négyszeresét nyújtja.

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény