2008. augusztus 29., péntek ::

Motorola

Motorola MC75 EDA készülék Digitális asszisztens a mobilvállalkozásbanA Motorola vállalati mobilitási üzletága a globális vezeték nélküli kapcsolatot igénylő mobilvállalkozások számára kifejlesztette MC75 típusú vállalati digitális asszisztensét (En­terprise Digital Assistant, EDA).


Az MC75 a nagy sebességű hang- és adatátviteli szolgáltatásokat a HSDPA és a CDMA-EVDO Rev. A vezeték nélküli távközlési szabványokon alapuló 3G hálózatokhoz kapcsolódva kínálja.
A 802.11a/b/g szabványú WiFi-rádióval, éles képet nyújtó, színes VGA-kijelzővel és 2 megapixeles, autofókuszos digitális fényképezőgéppel felszerelt, a fizikai igénybevételnek is ellenálló kivitelű vállalati digitális asszisztens az első olyan mobil számítógép, amely többféle 3G WAN-hálózati szabvánnyal is kompatibilis, és jó minőségben képes képeket, dokumentumokat és aláírásokat rögzíteni, valamint az egy- és kétdimenziós vonalkódokat is olvassa. Az MC75-ben egy Intel XScale PXA270-es, 624 MHz-es processzor futtatja a Microsoft Windows Mobile 6.0 operációs rendszert. Annak érdekében, hogy az ügyfelek folyamatosan csúcsteljesítménnyel használhassák a rendszert, a Motorola az MC75-höz egyszerre kínálja a Service from the Start és a Comprehensive Coverage modult. A készülék a 3,5G HSDPA és 3G CDMA-EVDO Rev. A szabvány támogatása révén a világ bármely pontján képes a hang- és adatátvitelre, nagy teljesítményű egy- és kétdimenziós vonalkódolvasóval, valamint Bluetooth-rendszerrel és nagy felbontású VGA-kijelzővel is rendelkezik. Az MC75 világszerte várhatóan 2008 harmadik negyedévében jelenik meg.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény