FőoldalArchívumKiváló készülékház high-end DVR-alkalmazásokhoz
2010. november 18., csütörtök ::

Kiváló készülékház high-end DVR-alkalmazásokhoz

Az elmúlt években a biztonsági kérdések az élet minden területén egyre fontosabbak lettek. Az igények növekedése, a tevékenységi körök bővülése és a technológiák fejlődése folytán a telephelyi biztonság kérdése ezzel párhuzamosan egyre összetettebbé vált. Mindezek felett pedig a "rossz fiúk" is mind agyafúrtabbá és technikailag képzettebbé váltak. Teljesen megengedhetetlen, hogy egy megbízhatatlan berendezés miatt a biztonság megkérdőjelezhető legyen! Egy minden igényt kielégítő digitális videorögzítő (DVR) rendszerhez ütőképes technikára van szükség, ráadásul a legújabb DVR-es alkalmazások nagyobb kapacitás és univerzálisabb felhasználhatóság után kiáltanak, amelyekhez a helytakarékos és robusztus készülékház elengedhetetlen

Az AICSYS bemutatja az éppen erre a célra fejlesztett, WMC-710M típusnév alatt forgalmazott készülékházát, amely kompatibilis az ATX-méretű alaplapokkal, és 7 férőhelyet biztosít a bővítőkártyák számára. Eze­n­felül adottak további bővítőhelyek egy 5,25" méretű CD/DVD meghajtó, egy 3,5" méretű hajlékonylemezes meghajtó, valamint 8 db, 3,5" méretű merevlemezes meghajtó telepítésére, amelyet nem sok versenytárs terméke tud felmutatni. A rendszert egy 300 W teljesítményű, PS/2 szabványú tápegység látja el energiával, a készülékház anyagát pedig ipari előírásoknak megfelelő, robusztus és nagy teherbírású acél adja. A készülékházban lévő, nagy teljesítményű, 12 cm átmérőjű, golyóscsapágyas ventilátor biztosítja a megfelelő légáramlást a rendszerkomponensek számára, az áramoltatott levegő tisztaságáról pedig a cserélhető légszűrő betétek gondoskodnak. A fokozott biztonság érdekében a CD/DVD-, valamint a floppylemezes meghajtók elzárhatóak.

A falra szerelhető legjobb készülékház digitális videorögzítési rendszerekhez

Hawkeye készülékház videórögzítéshez Hawkeye készülékház videórögzítéshez
Manapság a biztonság sok esetben a legfőbb szemponttá vált. A megbízható és megfizethető megfigyelés, beavatkozás, hozzáférés-kezelés a nyilvános és magánterületeken gyakran szó szerint létszükségletet jelent. A legfrissebb iparági trendek azt mutatják, hogy a PC-alapú, digitális videorögzítő rendszerek egyre inkább terjednek, amelyek erre a célra egy költséghatékony, egyszerű, kényelmes és kiváló minőségű alternatívát nyújtanak. A kiszolgált, videokazettás, időosztásos CCTV-rendszerek egyre kevésbé tudnak helytállni a megnövekedett igényeknek, és a minden szempontból életképes, új rendszer megtalálása mind sürgetőbbé válik.
Az AICSYS bemutatja "Hawkeye" WMC-402M típusnevű készülékházát, amelyet pontosan ennek megfelelően fejlesztett ki. A rögzítési hely lehető legjobb kihasználása érdekében a termék vízszintesen és függőlegesen is rögzíthető, az ipari előírásokat is kielégítő, microATX-méretű alaplapokhoz megfelelő burkolata kiválóan alkalmas videofalas vagy adatfalas alkalmazásokra is. A WMC-402M-mel a megbízhatósághoz nem fér kétség, hiszen az AICSYS gondos tervezői kiváló teljesítményű, stabil, 80 PLUS energiahatékonysági besorolású, microATX tápegységet terveztek hozzá, a megfelelő légáramlásról, halk és észrevétlen működésről pedig egy 8 cm-es, golyóscsapágyas ventilátor kezeskedik.

A "Hawkeye" WMC-402M jellemzői:

  • robusztus acélkonstrukció,
  • microATX-méretű alaplapok támogatása,
  • 1 db, 8 cm átmérőjű, alacsony zajú hűtőventilátor,
  • 1 db, 5,25" méretű meghajtóhely CD-ROM számára,
  • 1 db, 3,5" méretű meghajtóhely merevlemez számára,
  • 300 W teljesítményű, teljesítménytényező-korrekciós, 80 PLUS energiahatékonyságú microATX tápegység,
  • moduláris felépítés, egyszerű telepítés és karbantarthatóság.

Az Aicsys honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény