FőoldalArchívumSpeedprint automata in-line stencilnyomtatók
2010. október 07., csütörtök ::

Speedprint automata in-line stencilnyomtatók

A Speedprint története egészen 1964-ig nyúlik vissza, 1998-tól a Blakell Europlacer Ltd. tagja. Összhangban a Blakell-csoport szellemiségével, rugalmas és innovatív megoldásokat kínálnak. A cég megfizethető, élvonalbeli in-line stencilnyomtatási technológiát juttat el vevőihez. Ma a Speedprint központja egy hi-tech 18 000 négyzetméteres létesítmény a déli Egyesült Királyságbeli Poole-ban

A Speedprint SP210avi fine pitch nyomtató A Speedprint SP210avi fine pitch nyomtató
Az SP210avi az egyik legkisebb méretű fine pitch nyomtató a piacon (1,2 m2), mindamellett magas szintű szolgáltatások és minőség jellemzi: behelyezhető stencilkeret 300x300 mm-től (12x12 hüvelyk) 584x584 mm-ig (23x23 hüvelyk), "look down, look down" X Y kamerák segítségével pontos illesztés érhető el 1 µm-es pon­tosságú pozicionálással, teljesen automata szalagszélesség-állítás, programozható vákuumos stenciltisztító, a nyomókés funkcióinak teljes vezérlése, automata stencilcsere. Ezenfelül az új 3Dc felhasználói felület is megtalálható benne, amely program az összes szükséges és fontos beállításokat kezeli. Az egyedülálló "Selective Auto-Paste Dispense" programozható technológia a kétkamerás rendszerrel elemzi a sablont és automatikusan pasztát helyez a stencilre. Fontos opció lehet a 2D vagy 2D+ pasztavizsgálás, amivel már nyomtatásnál leellenőrizhetőek a problémás helyek.
A Speedprint SP700avi stencilnyomtató A Speedprint SP700avi stencilnyomtató

Az SP700avi stencilnyomtató minden funkciója megegyezik az SP210avi típussal, és a nagy teljesítmény és megbízha­tóság mellett úgy tervezték, hogy mind a nagy sorozatú, mind a gyors átállást követelő, vegyes termelésben kitűnően használható legyen. A behelyezhető stencilkeret az SP700avi típusnál 584x584 mm-től (23x23 hüvelyk) 736x736 mm-ig (29x29 hüvelyk) lehetséges.
Az SP700-at könnyű használat és karbantartás, valamint alacsony fenntartási költségek jellemzik. A rendszer a legfejlettebb ellenőrzési technológiát használja, amely kiválóan együttműködik az 1 µm-es felbontású útmérővel minden tengelyen. A SP700 is a 3Dc felhasználói felületet használja. Jellemző még az "on the fly" hibaelhárítás, valamint a programozható száraz-nedves tisztítás.
A Speedprint gépekhez Magyarországon biztosított a szaktanácsadás, a beüzemelés, támogatás és szerviz.

Az InterElectronic honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény