FőoldalÜzletKiváló teljesítmény és teljes körű biztonsági támogatás
2019. június 03., hétfő ::

Kiváló teljesítmény és teljes körű biztonsági támogatás

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et. Az SSD kimagasló teljesítményt nyújt a legújabb Gen 3.0 x 4 vezérlő és 96 rétegű 3D TLC NAND használatának köszönhetően. A kiváló, akár 3200/2200 MB/s írási/olvasás sebességet1 kínáló KC2000 teljesítménye és tartóssága egyedülálló módon javítja az asztali gépek, a munkaállomások és a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) rendszerek munkafolyamatait

Az öntitkosító meghajtó teljes körű adatbiztonságot nyújt, 256 bites AES hardveralapú titkosításon keresztül. A KC2000 támogatja a TCG Opal 2.0 biztonságfelügyeleti megoldást, ezáltal lehetővé teszi a független gyártók, köztük a Symantec, a McAfee, a WinMagic és további szállítók termékeinek alkalmazását, emellett beépített támogatást kínál a BitLockerrel használható Microsoft eDrive tárolóbiztonsági szabványhoz is.

„A KC2000 nagy teljesítményű felhasználásra készült, a PC-ken és munkaállomásokon futó, nagy sebességet és megbízhatóságot igénylő, intenzív feladatokhoz. A nagy rugalmasságot kínáló, helytakarékos M.2 formátumú meghajtó többféle kapacitással kapható, egészen 2 TiB-ig. Ideális megoldás olyan ügyfelek számára, akik hosszú távú megoldást keresnek a tárolórendszereik bővítésére” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD-üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője.

A Kingston Digital, Inc. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény