FőoldalÜzletCEBIT jegyek fél áron – az ELEKTRONET-tel most elérhető!
2018. május 31., csütörtök ::

CEBIT jegyek fél áron – az ELEKTRONET-tel most elérhető!

Ha szeretne személyesen is részt venni látogatóként a 2018-as CEBIT kiállításon, akkor remek hírünk van! A segítségünkkel 50% kedvezménnyel vásárolhatja/vásárolhatják meg a belépőket a kiállításra

200.000 látogató, 3.000 kiállító 70 országból Európa legnagyobb digitalizációs és innovációs üzleti fesztiválján, mely nem csak egy kiállítás, hanem inspiráció és élmény!

A digitalizáció gyökeresen megváltoztatta az üzleti életet, a gazdasági folyamatokat, a mindennapi világunkat és a társadalmunkat. A változás bemutatásának és megtapasztalásának színtere a CeBIT.

A modern informatikai kiállítás négy szekciója – d!conomy, d!tec, d!talk és d!campus – különböző fórumokon keresztül teremt lehetőséget az úttörő digitalizációs vívmányok, rendszerek és IT ötletek ismertetésére, fókuszban tartva az üzleti lehetőségeket és eszmecserét.

A kedvezményes Just-in-Time jegy vásárlásához írja be a speciális, 50%-os kedvezményre jogosító

3CxdRZY37E

promóciós kódot az online jegyvásárláskor.

Ha a rendszer azt jelzi, hogy ezek a jegyek elfogytak, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és amennyiben rendelkezésünkre áll, küldünk egy másik promóciós kódot.

A közigazgatásban dolgozók az

MKWHsp5VbV

kóddal Public Administration Ticket-et vásárolhatnak. A jogviszonyt legkésőbb a belépéskor szolgálati igazolvánnyal, munkáltatói igazolással bizonyítani kell.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény