FőoldalÜzletHatmillió eladott Marvell-vezérlős SSD két év alatt
2017. augusztus 11., péntek ::

Hatmillió eladott Marvell-vezérlős SSD két év alatt

A Kingston bejelentette, hogy a Kingston és a HyperX terméksorozatokból több mint hatmillió Marvell-vezérlős SDD-egységet adott el eddig világszerte. Ezt az eredményt alig több mint két év alatt érte el a vállalat, hiszen 2015 februárjában jelent meg a HyperX Predator PCIe SSD, amely a márka első Marvell-vezérlős SSD-meghajtója volt. A Marvell-féle 88SS9293 vezérlő villámgyors, újgenerációs SSD-teljesítményt biztosít, így a HyperX Predator PCIe hamar a professzionális rendszerfejlesztők és a lelkes számítógép-rajongók kötelező eszközévé vált

Annak érdekében, hogy a felhasználók közül mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket a kínálatban, a Kingston 2016 májusában bemutatta az UV400 nagy teljesítményű meghajtót, amely a Marvell 88SS1074-es, négycsatornás vezérlőjét használja. Idén tovább bővül a termékpaletta az UV500-as sorozattal, a cég első 3D NAND-kompatibilis SSD-jével, amelyben szintén a Marvell legújabb, 88SS1074-es vezérlője található. A 2,5 hüvelykes, M.2 és mSATA formátumú drive eleget tesz az átlagfelhasználók és a profi rendszerfejlesztők igényeinek is. Az eszköz a 256 bites AES-titkosításnak és a TCG Opal 2.0 technológiának köszönhetően a vállalati felhasználók számára is ideális választás.

„Büszkék vagyunk a Kingstonnal való együttműködésünk sikereire, és izgatottan várjuk a 88SS1074-es vezérlőnkhöz készült, saját fejlesztésű és teljes körű megoldásunk megjelenését. A Kingston UV500-as modell piacvezető 3D NAND-teljesítményt, tartósságot, adatintegritást és megbízhatóságot kínál. Ezen felül a termék a harmadik generációs NANDEdge™ technológiánkon alapul, így az iparág legfejlettebb, alacsony sűrűségű, paritás-ellenőrzési (LDPC) hibajavító platformját használja, amely az összes új SATA-, SAS- és PCIe-vezérlőnkben megtalálható lesz” – árulta el Nigel Alvares, a Marvell SSD- és nagyvállalati tároló megoldásainak marketingjéért felelős alelnöke.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény