FőoldalÜzletAz RS Components bemutatta a mobileszközökre optimalizált honlapját
2017. március 02., csütörtök ::

Az RS Components bemutatta a mobileszközökre optimalizált honlapját

Az RS Components kidolgozta új és továbbfejlesztett, mobileszközökre optimalizált honlapját, amelynek célja egyre bővülő mobilfelhasználói bázisának támogatása. A vállalat mobil adatforgalma egy év leforgása alatt négyszeresére nőtt. Az új, optimalizált honlap lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyebben keressenek a termékek között, ott és akkor vásároljanak, amikor és ahol szükségük van rá. A honlap elindítása hozzájárul a vállalat azon célkitűzéséhez, hogy vásárlóiknak kategóriájukban a legjobb élményt nyújtsák

Az új, okostelefonra optimalizált honlap továbbfejlesztett felhasználói élményt nyújt a vásárlóknak azáltal, hogy hozzáférést biztosít az RS több mint 500 000 termékből álló portfóliójához a mobileszközökön keresztül is, megkönnyítve a keresést, a böngészést és a vásárlást útközben is. A fejlesztés során az Agile módszert alkalmazták, amely lehetővé teszi a javítások gyors és hatékony megvalósítását, így a vásárlók a honlapon ellenőrizhetik a valós idejű árukészletet, árakat, megtekinthetik a műszaki leírásokat és adatlapokat, kezelhetik a kosár tartalmát és a fizetést intézhetik RS fiókjuk vagy bankkártya segítségével.

„A mobileszközökre optimalizált RS honlap újabb kulcsfontosságú lépés folyamatos törekvéseink között, amelyek célja, hogy javítsuk az online felület kezelhetőségét. Mobilfelhasználói bázisunk bővülése miatt különösen fontos, hogy továbbfejlesztett mobileszközökre optimalizált élményt nyújtsunk, és ez már jelenleg is a korábbiaknál nagyobb forgalmat eredményez a honlapunkon. Az Agile módszer már nem először képezi fejlesztéseink kulcsfontosságú elemét, lehetővé téve számunkra, hogy az elkövetkező hónapokban is jelentős mértékben fejleszthessük tovább honlapunkat.” – mondta Alex von Schirmeister, az RS vezető innovációs hivatalnoka.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény