FőoldalÜzletHamarosan lejár a kedvezményes jelentkezési határidő az Ipar Napjai 2017-re
2016. október 26., szerda ::

Hamarosan lejár a kedvezményes jelentkezési határidő az Ipar Napjai 2017-re

2017-ben május 9-12. között kerülnek megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítások, melyekre a kedvezményes jelentkezési határidő: 2016. október 31.

2015-ben az IPAR NAPJAI és MACH-TECH nemzetközi kiállítás-együttesen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában minden eddiginél több, 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Bemutatták többek között napjaink elektronikai, automatizálási, gépipari, robotika, hegesztéstechnikai, energetikai, IT és beszállítóipari újdonságait.

Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett. A gépipar hazai fellegvárába 39 országból 15 ezer látogató érkezett.
A kiállításról készült összefoglaló film itt tekinthető meg: https://youtu.be/ba_pyS-ycBk

Jegyezze fel naptárába már most a 2017-es dátumot, és jelentkezzen akár 14%-kal kedvezményesebb területbérleti díjon!

A jövőre újra megrendezésre kerülő szakkiállítások célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Újdonságok 2017-ben

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, újdonságok kerülnek bevezetésre, úgy, mint az új pavilonkiosztás a könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében, valamint az eddigiektől eltérő látogatói beléptetés.

Továbbra is kiemelt tematika - IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

Application Zone gyakorlati bemutató!

A rendezvényt a gazdag konferenciaprogram mellett idén is a már hagyományosnak mondható Application Zone – Gyakorlati bemutató kíséri majd.

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2016. október 31.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény