FőoldalÜzletA Murrelektronik a 2016-os Hannoveri Vásáron
2016. május 26., csütörtök ::

A Murrelektronik a 2016-os Hannoveri Vásáron

Ebben az évben a Hannoveri Vásáron a Murrelektroniknak rekordszámú látogatója volt: 40 százalékkal több, mint 2015-ben. Ez a siker megerősíti a Murrelektronik helyét a világ legfontosabb gépgyártóinak beszállítói között. A Murrelektronik útjára indította az IODD On Board-ot is magába foglaló Smart Automation megoldásait, hogy képes legyen még gyorsabban beindítani és működtetni a gépeket, a SmartCore Technology elnevezésű közös kutatási projektet, amely a kábelek törésközeli állapotának észlelését vizsgálja, valamint olyan decentralizált automatizálási termékeket dobott piacra, mint amilyen például az Emparro67, a terepen használható, most már ultrakönnyű áramforrás

Új együttműködés a Murrelektronik és a Yacoub Automation között

Talat Yacoub, CEO – Yacoub Automation GmbH, Markus Schyboll, vezérigazgató, Murrelektronik GmbHMarkus Schyboll, a Murrelektronik vezérigazgatója bejelentette a két cég szoros együttműködését, amelynek célja, hogy növelje mindkét társaság innovációs erejét és versenyképességét, mely révén a jövőben még gyorsabban és még magasabb minőségű termékeket tudnak majd fejleszteni.

Eszmecsere az USA üzleti partner pódium beszélgetésen

A GTAI panel beszélgetés résztvevői, Hannover 2016A Germany Trade and Invest (GTAI) „Ipar újratöltve? – Az Egyesült Államok ipara a bővülés és az integráció között” című beszélgetése április 26-án zajlott, amelyen a Murrelektronik részéről jelenlévő Markus Schyboll vezérigazgató kifejtette a Németország és az Egyesült Államok közötti üzleti partnerség fontosságát, kiemelve azt az értéket, amelyet az ügyfelekhez való közelség jelent a piacon.

Megelőző karbantartási megoldások bemutatása a Murrelektroniktól

Manuel Senk, a Business Unit Power termékmenedzsere a Hannoveri Vásár ipari automatizációs fórumán

Manuel Senk, a Business Unit Power termékmenedzsere megelőző karbantartási megoldásokat mutatott be. Az április 26-án lezajlott ipari automatizálási fórumon a modern, 24 VDC tápellátó rendszerek maximális elérhetőségét kulcsfontosságúnak nevezte, és a Murrelektronik termékein keresztül bemutatta, hogyan érhetnek el a gépgyártók hosszabb üzemidőt a karbantartási szünetek optimális tervezésével.

Nem jutott el standunkra? Tekintse meg 360°-os videó filmünket!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény