FőoldalÜzletLegyen Ön az előadó!
2016. április 25., hétfő ::

Legyen Ön az előadó!

Szeretné ismertté tenni saját felhasználói megoldását? Ragadja meg az alkalmat és mutassa be sikeres alkalmazását az NIDays konferencián, 2016. október 4-én Budapesten! Szeretettel várjuk pályázatát, amennyiben Ön az iparban, kutatásban vagy felsőoktatásban dolgozik, és alkalmazásának összeállítása során National Instruments termékeket használt

Projektjét népes hallgatóság előtt teheti ismertté: a konferenciára számos iparágból érkeznek mérnök és kutató kollégák.

Küldje el nekünk előadásának 200 szavas angol és magyar nyelvű összefoglalóját 2016. június 1-ig, hogy Önt is előadóként üdvözölhessük az NI legrangosabb rendezvényén!
A kiválasztott előadásokat esettanulmány formájában megjelentetjük az ni.com weboldalon, valamint bekerülnek a legsikeresebb felhasználói megoldásokat tartalmazó elektronikus brosúrába is.

Nyeremények

A pályázatot az alábbi két kategóriában hirdetjük meg:

  1. Termékfelhasználó kategória
    A kelet-közép-európai régió országaiban megrendezésre kerülő 6 NIDays konferenciára, és a budapesti konferenciára beérkezett pályázati anyagok közül egy-egy pályamunkát díjazunk. A pályázatok nyerteseit jutalomban részesítjük.
    • A kelet-közép-európai régió országaiból beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: egy részvételi jegy az NIWeek rendezvényre, a texasi Austinba, 2017 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit az NI biztosítja. (A repülőjegy- és szállásfoglalást az NI intézi.)
    • A budapesti NIDays rendezvényre beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: 1 db LEGO® MINDSTORMS® EV3® robot.
  2. Partner kategória
    Ebben a kategóriában NI Alliance Partnereinktől fogadunk pályamunkákat. A kelet-közép-európai régió országaiból egy partner pályamunkája kerül díjazásra.
    • A kelet-közép-európai régió országaiból beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: 1 db LEGO® MINDSTORMS® EV3® robot.

A nyeremények másra át nem ruházhatók, valamint más nyereményre és készpénzre nem válthatók át.

Várjuk jelentkezését, hogy előadóként üdvözölhessük Önt az NIDays 2016 konferencián!

Üdvözlettel,
National Instruments
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Látogasson el honlapunkra, ahol részletes információkat talál az NIDays 2016 - NI Engineering Impact Awards pályázati felhívásról, és küldje el előadásának összefoglalóját még ma!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény