FőoldalÜzletIPAR NAPJAI: kedvezményes jelentkezési lehetőség február 15-ig
2016. február 08., hétfő ::

IPAR NAPJAI: kedvezményes jelentkezési lehetőség február 15-ig

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát

KIEMELT TEMATIKA - IPAR 4.0

A 2016-os rendezvényen a kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be napjaink vezető technológiai irányzata, az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a rendkívül hatékony tömeggyártás.

Mutassa be Ön is egymással összekapcsolható rendszereit, „smart megoldásait”, vagy azokat az alapokat (gépek, eszközök, berendezések, szolgáltatások), melyek segítsége nélkül nem valósulhatna meg a komplex gyártási folyamat!

Tervezett programok, melyek kísérőeseményei lesznek a szakkiállításnak:

A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal jelentkezik majd a kiállítás.

A rendezvény kiemelt témájához csatlakozik az IPAR 4.0 tematikára épülő Fraunhofer – SZTAKI projektközpont előadás szorozat és workshop. Az EMOSZ 2 napos konferenciát szervez az IPAR NAPJAI keretén belül, melynek kiemelt témái a gépek CE jelölése, a villamosenergia elosztás szabályai és érintésvédelme lesznek.

Csatlakozik a szakkiállításhoz a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a MAJOSZ beszállítói fórumot szervez, és 4 színvonalas előadással várja majd a látogatókat IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. is.

Kiállítók számára kedvezményes jelentkezési határidőt hirdetnek meg a szervezők:

A 2016. február 15-ig bejelentkező kiállítók több mint 10% kedvezménnyel foglalhatják le területüket!

Kérdés esetén forduljon a szervezőkhöz bizalommal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény