FőoldalÜzletA Lenovo újdonságai a 2016-os CES-en
2016. január 06., szerda ::

A Lenovo újdonságai a 2016-os CES-en

A Lenovo bemutatta újonnan kibővített, rendkívül innovatív X1 portfólióját. Az előre gondolkodókra tervezett sorozat olyan új eszközöket tartalmaz, mint a kiválóan alkalmazkodó, egyedi moduláris felépítésű ThinkPad X1 tablet, a magával ragadó, a világon elsőként OLED kijelzővel ellátott ThinkPad X1 Yoga, valamint a díjnyertes ThinkPad X1 Carbon, amely még könnyebb és vékonyabb, így tovább erősíti kiemelkedő pozícióját az ultrabook piacon. Bemutatkozott nyolc új laptop, asztali gép és monitor a YOGA, az ideapad és az ideacentre márkanevek alatt, amelyek magasabb szintre emelik a PC-használati élményt a munkavégzés, a szórakozás és a játékok futtatása során

Előre gondolkodóknak tervezve

A ThinkPad X1 Tablet moduláris felépítése valami olyat nyújt, amit más tablet nem: a funkcionalitás egyszerű bővítését opcionális, bepattintható modulokkal:

  • Több akkumulátor-üzemidőre van szüksége? A Productivity Module akár 15 órával is növelni tudja.
  • Készen áll a prezentációra? A Presenter Module egy pico projektort és egy HDMI portot tartalmaz.
  • 3D-ben alkotna? Akkor csatlakoztassa az Intel RealSense kamerával ellátott 3D Imaging Module-t.

A teljes méretű ThinkPad billentyűzet az ikonikus TrackPoint-tal három állítható gépelési szöget kínál, és újrateremti a klasszikus ThinkPad billentyűleütés érzését. A billentyűzet és a tablet együttes tömege mindössze 1,1 kilogramm, így egy ultrakönnyű laptopot kapunk. Mi több, ez az első Windows-tablet LTE Advanced támogatással a szupergyors kapcsolatért gyakorlatilag bárhonnan. A ThinkPad X1 tablet egy kivehető hátsó panelt is tartalmaz az egyszerű szervizelhetőség és bővíthetőség érdekében.

A ThinkPad X1 Yoga hihetetlenül vékony és könnyű mindössze 1,7 centiméteres vastagságával és 1,27 kilogrammos tömegével. Ez egyben a világ első átalakítható tabletje opcionális Samsung OLED kijelzővel, amely gazdagabb színeket és mélyebb feketéket jelenít meg. A szabadalmaztatott Lift and Lock billentyűzet mellett – amely visszahúzza a billentyűket tablet módban –, az X1 YOGA ugyancsak rendelkezik egy aktív tollal, amelyet a rendszeren belül lehet tárolni és feltölteni, így nem fog elveszni.

A ThinkPad X1 Carbon továbbra is a világ legkönnyebb 14 hüvelykes üzleti ultrabookja. A ma elérhető egyik legkifinomultabb és legelegánsabb notebookként az X1 Carbon vékonyabb, könnyebb és erősebb, mint valaha. Az ügyfélközpontú továbbfejlesztés érdekében meghallgattuk a felhasználók visszajelzéseit, és számos fejlesztést hajtottunk végre, így például bővítettük a megjelenítési lehetőségeket, növeltük a memória- és tárkapacitást, tökéletesítettük a kapcsolódási lehetőségeket, valamint könnyebbé varázsoltuk az immár 1,18 kilogrammos X1 Carbont.

Az ügyfelek azt várják a Lenovótól, hogy tágítsa eszközei teljesítőképességének határait, és a ThinkPad X1 sorozat nem okoz csalódást e tekintetben. A teljesítmény, a kapcsolódási lehetőségek és a biztonság egyedülálló kombinációja révén az új ThinkPad X1 családot az előre gondolkodók számára tervezték:

  • Az akár 1 TiB szupergyors Samsung NVMe PCIe SSD tároló a SATA SSD sebességének kétszeresét nyújtja.
  • Ultragyors vállalati szintű kapcsolat a Qualcomm® Snapdragon™ X7 LTE modemmel, amely 4G LTE Advanced Carrier Aggregation támogatást kínál az akár 300 Mibit/s-os letöltési sebességért.
  • Gyors és biztonságos WiGig vezeték nélküli dokkolás a kábel nélküli íróasztali környezetért.
  • Touch Fingerprint olvasó és Trusted Platform Module (TPM) biztonsági chip a nyugalomért.
  • Strapabíró kialakítás, amely ellenáll a mobil munkavégzés során fellépő igénybevételnek: több mint 200 Lenovo stressz tesztet teljesített sikerrel.

A ThinkPad X1 család számos kiegészítőt is tartalmaz, amelyeket kifejezetten az általános felhasználói élmény fokozására terveztek:

  • A ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse egy vékony és könnyű, kettős üzemmódú egér, utazásra optimalizálva. Fordítsa meg, hogy használhassa a beépített prezentációs érintőpanelt a diák közötti könnyű navigációhoz.
  • A Dolby által az X1 sorozathoz optimalizált ThinkPad X1 In-Ear fejhallgatók, amelyeket kettős vezérlővel láttak el a telefonhívások, zenék és filmek hangminőségének javítására.
  • A puha tapintású belsővel és könnyen nyitható mágneses füllel ellátott X1 Sleeve tok tökéletes szállító eszköze az X1 Carbon-nak és az X1 YOGA-nak.
  • A ThinkPad 65W Micro Adapter 58 százalékkal kisebb és 50 százalékkal könnyebb, mint egy hagyományos hálózati adapter, így ideális, könnyű útitárs a ThinkPad X1 Carbon és az X1 Yoga mellé.

A jövő íróasztala

A ThinkCentre X1 AIO páratlan dizájnt nyújt ultravékony, 11 milliméteres kialakításával, amely a világ egyik legvékonyabb asztali gépévé teszi. A 23,8 hüvelykes, prémium kivitelű, tükröződésmentes kijelző fényes képet ad minden szögből, és, a hihetetlenül könnyű ház ellenére a ThinkCentre X1 nagyon ellenálló. Az all-in-one gépet úgy tervezték, hogy ellenálljon a pornak, amely gyakori oka az asztali PC-k hardverhibáinak: 8 órán keresztül tesztelték egy portartályban, 10 éves irodai használatot utánozva.

Az ultravékony, 7,5 milliméteres ThinkVision X1 a világ első monitora, amely megkapta a TUV Eye-Comfort minősítést. A 27 hüvelykes UltraHD, széltől-szélig kialakítású, tükröződésmentes kijelzővel ellátott ThinkVision X1 gazdag csatlakozási lehetőségeket kínál: egy USB C portot, így tökéletes kiegészítője lehet a ThinkPad X1 tabletnek.

YOGA 900S – A világ legvékonyabb átalakítható laptopja

A tetszetős, karcsú kinézetű, szénszálas konstrukciójú YOGA 900S jelentősen könnyebb és vékonyabb az előző modelleknél 12,8 milliméteres vastagságával és 999 grammos tömegével. Akár 10 és fél óra időtartamú3 videolejátszási képessége révén egyetlen akkufeltöltéssel használhatják az utasok egy hosszabb ideig tartó járaton is. Az átalakítható, 360 fokban elforgatható, óraszíj szerű forgópánttal felszerelt, négy üzemmódban használható laptop lehetővé teszi, hogy hosszabb utakon is dolgozhassunk laptop módban az Intel® Core™ m7 processzorig terjedő lapkaválasztékkal, vagy böngészhessük a közösségi oldalakat tablet módban. A YOGA 900S átalakítható laptop magával ragadó szórakozási élményt nyújt Dolby Audio™ Premium beépített hangrendszerének köszönhetően, amely garantálja számunkra a kristálytiszta hangzást, míg az opcionális QHD kijelző (2560×1440) a csúcsminőségű megjelenítésről gondoskodik. Újdonságként a YOGA termékcsaládban a YOGA 900S támogatja az opcionális aktív toll használatát, így a művészek szabadon alkothatnak, a jegyzetelők pedig egyszerűen kezelhetik a teendőik listáját.

Lenovo Y sorozat – Magasabb szintű játékélmény az Y900-zal

A PC-s játékok a reneszánszukat élik: elemzők szerint a piacuk 2018-ra meghaladja majd a 35 milliárd dolláros méretet, részben a kiváló grafikának és processzorteljesítménynek, részben az e-sportok és az ingyenes játékok iránti rajongás megállíthatatlan növekedésének. Hogy kiszolgáljuk a folyamatosan növekvő igényeket, négy új géppel bővítjük az Y sorozatú gaming termékcsaládot, amelyek nagy teljesítményt és kiváló hordozhatóságot kínálnak a lelkes gamereknek. Az utazás közben is játszók érdeklődését egészen biztosan felkeltő Y900 biztosítja a magával ragadó játékélményt mind otthon, mind a barátunk játékbarlangjában. Élvezze ki egyszerre a nagyobb teljesítményt és memóriát, valamint a felpörgetett grafikát a turbó gomb megnyomásával. A kiemelkedő játékteljesítményt biztosító négymagos, hatodik generációs Intel Core i7 K-series processzorral, NVIDIA® GTX 980M grafikus rendszerrel, mechanikus, háttérvilágítással rendelkező többszínű billentyűzettel és 17 hüvelykes kijelzővel ellátott Y900 készen áll a legkeményebb virtuális csaták megvívására.

ideacentre Y900 RE (Razer Edition) és a Lenovo első hajlított képernyőjű gaming monitora, az Y27g

Az egyik legelismertebb gaming életstílus márkával, a Razerrel való együttműködésünk révén cégünk hardver szakértelmét ötvöztük a Razer lenyűgöző játék technológiájával és Chroma fényeffektjeivel. Első közös termékeink a felső prémium kategóriás Y900 RE ideacentre számítógép és a Lenovo Y27g RE hajlított képernyőjű monitor. Az ideacentre Y900 RE megtartja a jelenlegi Y900-as asztali gépek a felhasználók által kedvelt egyszerű bővíthetőségét és nagy teljesítményét, és mindezeket egy négymagos, hatodik generációs Intel Core i7 K-series processzorral és kettős NVIDIA GTX 970-es diszkrét grafikával kombinálja.

Az ideacentre Y900 RE mindezeken túlmenően a Razer Edition formavilágát, egy Razer Chroma billentyűzetet és egeret, valamint a Razer Chroma többszínű fényhatást hozza el a gamereknek. Az egyszerűen bővíthető és karbantartható ideacentre Y900 RE stílusos, félig átlátszó oldalpanele egy kar lenyomásával távolítható el. Annak érdekében, hogy a gamerek minél jobban elmerülhessenek a játékok élményében, megalkottuk az első, 27 hüvelykes FHD VA hajlított gaming kijelzőpanelünket. Az Y27g Curved Gaming Monitor a ma kapható egyik első hajlított képernyőjű gaming monitor, amely 144 Hz-es gyors frissítéssel és 8 ms-os válaszidővel büszkélkedhet. Az Y27g szintén elérhető Razer Edition kivitelben, egyedi Chroma fényhatásokkal.

Ideacentre 610S: Kompakt otthoni PC projektorral

Kifejlesztettük az ideacentre 610S-t, hogy a családi szórakozás egy egészen új élményét nyújtsuk a felhasználóinknak. Ez a világ első kompakt otthoni számítógépe egy opcionális, eltávolítható, vezeték nélküli projektorral.2 A felhasználók bármelyik falat egy pillanat alatt 100 hüvelykes házimozivá alakíthatják, amelyben kivetíthetik és lejátszhatják kedvenc videoikat, vagy nyaralásról készült képeiket. A kisméretű, stílusos házban nagy teljesítményt nyújtó PC egy teljes kiépítésű asztali számítógép funkcionalitását kínálja. Az ideacentre 610S magában hordozza szokásos méretű társainak tűzerejét, köszönhetően a zökkenőmentes szórakoztatást megvalósító, a 6. generációs Intel Core i7 processzorig terjedő lapkaválasztéknak, az NVIDIA GTX 750Ti 2GB GDDR5 desktop játékhoz szánt grafikus rendszernek, a 16 GiB-ig terjedő kapacitású DDR4 memóriának és a 2 TiB-ig terjedő kapacitású háttértárnak. Egyedülálló háromszögletű dizájnja és fém kivitele révén ez a plug and play erőmű bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkedik.

Az izmos ideapad 700

Mind a 15, mind a 17 hüvelykes ideapad 700 felturbózott funkciókkal büszkélkedhet kedvező áron. A gépek a hihetetlen teljesítményt és energiahatékonyságot nyújtó legújabb, 6. generációs Intel Core i7 Standard Voltage processzorokig terjedő lapkaválasztékkal, NVIDIA GTX 950M grafikával, 1 TiB-os bőséges tárkapacitással és opcionális JBL sztereó hangszórókkal érkeznek.

A könnyű és gyors ideapad 710S

Azok számára, akiknek fontos a jó hordozhatóság, a 13 hüvelykes ideapad 710S laptop 6. generációs Intel Core processzora lehetővé teszi a hihetetlenül kompakt és könnyű, mindössze 1,16 kg-os tömegű kivitelt a teljesítmény feláldozása nélkül. Nem csupán választható Intel Iris grafikát és ultra vékony kijelzőt kínál, hanem akár 256 GiB-os kapacitású, nagysebességű PCIe SSD-vel pörgeti fel a teljesítményt, így a felhasználók még gyorsabban futtathatják az alkalmazásokat és küldhetnek fájlokat. Internetezzen és férjen hozzá az online tárhelyekhez a standard WiFi-nél akár háromszor gyorsabb átviteli sebességgel az ideapad 710S-t használva.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény