FőoldalÜzletAjándékot kaptak a pápai gyerekek
2015. december 02., szerda ::

Ajándékot kaptak a pápai gyerekek

Wen Lung Tao nagykövet úr, a Tajpej Képviseleti Iroda vezetője 2015. december 1-jén, Pápán, ünnepélyes keretek között átadott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak 1 002 000 Ft értékű támogatást

Wen Lung Tao nagykövet, a Taipei Representative Office, vagyis a budapesti Tajpej Képviseleti Iroda vezetője korábban látogatást tett az NGYSZ Pápai Számítógépes Klubjában. Ezt követően, novemberben 1 002 000 Ft támogatást ajánlott fel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak a klub fejlesztéséhez. A pénzből a Gyermekmentő két ASUS notebookkal és nyolc tablettel fejlesztette számítógépes parkját.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Pápai klubja nem csak Pápa és környékének biztosít informatikai oktatást, valamint szórakozási lehetőséget, hanem egyúttal az Európai Unió Safer Internet programjának egyik fontos helyszíne.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Pápán, Pécsett és Fóton üzemeltet számítógépes klubbot. Az előadások, workshopok teljesen ingyenesek, ezért a képviseleti iroda támogatása nagy segítséget jelent a program céljainak megvalósításában.

Az ünnepélyes átadáson részt vett a Tajpej Képviseleti Iroda részéről Wen Lung TAO nagykövet, a Képviseleti Iroda vezetője, valamint és Nan-Jun LI, első beosztott. Szintén eljött Kovács Zoltán államtitkár, korábbi polgármester. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot Molnár Ágnes a Safer Internet Projekt koordinátora és a program, magyar oktatási anyagának kidolgozói, a klub vezetői, Nagy István és Sterner Zoltán képviselték. Az ünnepséget az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola 2.Z osztályos tanulóinak produkciója színesítette.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény