FőoldalÜzletDíjeső az LG televíziós innovációinak
2015. július 07., kedd ::

Díjeső az LG televíziós innovációinak

Az LG ívelt Art Slim 4K OLED televíziója nyerte meg a 11. alkalommal, New York legnagyobb technológiai kiállítása, a CE Week keretén belül megrendezett Annual Value Electronics TV Shootout versenyét. A rendezvényen négy gyártó ULTRA HD TV zászlóshajója mérte össze képességeit

Az évente megrendezett Value Electronics TV Shootout célja kimondottan a főbb gyártók legfelső kategóriás televízióinak összehasonlítása a képminőség szempontjából. A 65 collos LG Art Slim CURVED 4K OLED TV-t (65EG9600 modell) nemcsak a laikus látogatók, hanem a színkalibrációs szakemberekből álló zsűri is a legjobbnak ítélte. A döntésben számos képi tulajdonságot, így többek közt a kontrasztérzékelést, a színhelyességet, a fekete szín, valamint a mozgás megjelenítését vizsgáltak. Az LG 65EG9600 lélegzetelállító képminősége kiemelkedett a versenytársak legjobb sík vagy ívelt, Ultra HD készülékei közül ― így a készüléket „2015 tévékirályának" választották.

Az LG ívelt 4K OLED televíziója a 4K Ultra HD felbontás részletgazdaságságát a csak az OLED paneltechnológia által biztosított kiemelkedő kontraszttulajdonsággal, pontos és gazdag színvilággal ötvözi ― és ez az a kombináció, amely az iparági szakérők szerint is a valaha volt legjobb képminőséget eredményezte. A forradalmi OLED-technológia meghökkentő képminőséget szavatol, tökéletes feketével, hihetetlen színekkel és széles betekintési szöggel. Az LG Art Slim dizájnfilozófiája jegyében pedig a készülék szinte bármilyen lakás berendezéseihez illeszkedik, néhány milliméteres vastagsága ugyanis stílusos, keret nélküli megjelenéssel párosul.

„Az LG OLED televíziói immár második alkalommal nyerték el az iparág „koronáját", ráadásul egy, a versenytársakkal folytatott, szemtől-szemben zajló küzdelemben" ― mondta Robert Zohn, a TV Shootout verseny szervezője, a Value Electronics kereskedőspecialista tulajdonosa. „A szakértők és a CE Week résztvevői is meggyőződhettek arról, hogy az OLED technológia kimagasló képminőséget szavatol minden más, ma létező technológiákhoz képest" ― tette hozzá.

A hatalmas amerikai elismerés egy héttel azután született, hogy az LG fejlesztéseit ― sorozatban másodszor ― Németországban is komoly díjjal jutalmazták. A Plus X Award Night rendezvényének szakmai zsűrije ugyanis „Az Év Leginnovatívabb Márkája" címmel tüntette ki az LG-t, többek között a rendezvényen bemutatott televízió-palettája alapján.

„Az LG évek óta élen jár az innovációban, ez pedig nemcsak a szakma, a szakértők, de a vásárlók elismerését is kivívta. A mostani díj is eddigi törekvéseinket igazolja, azt, hogy a 4K OLED televíziók valóban új kategóriát teremtenek" ― hangsúlyozta Lee In-kyu, az LG Home Entertainment Company alelnöke, a televízió- és monitorüzletág vezetője. „Az OLED TV-k új szabványt jelentenek a képminőségben, ha pedig ez az ULTRA HD technológiával párosul, az eredmény minden várakozást felülmúl" ― tette hozzá.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény