FőoldalÜzletÚj vezető az IBM Magyarország élén
2015. április 07., kedd ::

Új vezető az IBM Magyarország élén

Veres Zsoltot Benedek Péter váltja a magyarországi leányvállalat ügyvezető igazgatói posztján

Az új vezető a Pénzügyi és Számviteli Főiskola számvitel-vállalkozási szakán végzett, jelenleg az ELTE jogi karának hallgatója. Benedek Péter több mint 15 éves sikeres szakmai tapasztalattal rendelkezik, eddigi pályája során jelentős üzleti eredményeket ért el Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban egyaránt. 2001. óta dolgozik a cégnél, ahol magyar és régiós feladatköröket is ellátott eddigi munkája során.

2001-ben a pénzügyi szolgáltatásokért felelős vezetőként kezdte pályafutását az IBM Magyarországnál. 2007-től két és fél évig a Power Systemsek értékesítéséért felelős vezetőként dolgozott, majd régiós szerepkört kapott. 2011 januárjától a cseh, a szlovák és a magyar piacon irányította a cég ún. Systems and Technology (szerver, adattároló, hálózati rendszerek, integrált megoldások) üzletágát. 2014 januárjában nevezték ki a teljes dél-kelet-európai régió kereskedelmi vezetőjének. Ügyvezetői feladatai mellett továbbra is ellát kereskedelmi tevékenységet, hiszen menedzselni kell az IBM termék- és szolgáltatás portfólióját a hazai piacon. Új pozíciójában feladata az ügyfélkapcsolati tevékenység, valamint az IBM termék- és szolgáltatás portfóliójának menedzselése lesz.

Az IBM Magyarország közleménye szerint Veres Zsolt (aki 2011 januárja óta vezette a céget) régiós feladatot kap: a vállalat kelet-közép-európai régiójának kormányzati ügyekért és intézményi projektekért felelős vezetője lesz.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény