FőoldalÜzletTíz Red Dot Design díj a Lenovónak
2015. április 03., péntek ::

Tíz Red Dot Design díj a Lenovónak

A Lenovo büszkén jelenti be, hogy 10 termékét találták érdemesnek a 2015-ös Red Dot Product Design díjra. A nyertesek között van a Lenovo Horizon 2s, az A740 all-in-one PC, a Lenovo Y40 laptop, a ThinkVision Pro2840m és X24 monitorok, a ThinkStation P900 munkaállomás, a ThinkPad táblagépek és kiegészítők, valamint a két egymás követő évben is díjnyertes ThinkPad X1 Carbon

Ezek a díjak hűen követik az elmúlt évek sikereit, hiszen 2013-ban az „Év Design Csapatának" választották meg a Lenovót, míg tavaly hat díjjal gazdagodott a vállalat. A Red Dot egy neves nemzetközi design verseny, amelyet évente rendeznek meg, központja a németországi Essenben található. Csak a legjobb termékek kaphatják meg a kitűnő tervezésért járó elismerést. A Red Dot díja egyfajta kiválósági tanúsítvány, amelyet világszerte elismernek. A nyertes termékeket 56 ország, közel 5000 jelentkezője közül választotta ki a 38 nemzetközi szinten elismert, a tervezés és az ipar különféle területeinek szakértőiből álló bizottság. A díjazott termékeket Essenben, a Red Dot Design Múzeumban állítják majd ki egy katalógusban, valamint egy online multimédia kiállítás keretében is megtekinthetők lesznek.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy évről évre elismer bennünket a Red Dot, és visszaigazolja a folyamatos erőfeszítéseinket, hogy izgalmas termékeket kínáljunk a vásárlóinknak." – mondta David Hill, a Lenovo Think Design alelnöke. "Az, hogy az idei díjazott termékek ilyen széles skálán mozognak, a cég hatékony csapatmunkájának köszönhető, és a Lenovo egyedülálló design megközelítésének az elismerése."

"A Lenovo régóta sikeresen szerepel a Red Dot Design Awardon, amelynek köszönhetően az elmúlt években összesen 37 díjjal gazdagodtunk." – mondta Johnson Li, a Lenovo PC Design ügyvezető igazgatója. "Egy valóban nemzetközi design trendet követve, az egyedi felhasználói élményre összpontosítva, a Lenovo tervezői csapatai továbbra is azon dolgoznak, hogy vállalkozó szellemükkel még több innovatív terméket hozzanak létre a jövőben."

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény