FőoldalÜzletBemutatkozik a HyperX csúcssebességű FURY DDR4 memóriája
2015. március 05., csütörtök ::

Bemutatkozik a HyperX csúcssebességű FURY DDR4 memóriája

A HyperX bejelentette a HyperX FURY DDR4 memória megjelenését. A HyperX FURY DDR4 az első olyan termékcsalád, amelynek Plug-and-Play funkciói automatikus órajel-növelést biztosítanak az Intel X99 lapkakészletet és Haswell-E processzorokat használó, csúcskategóriás asztali gépek új generációjának. A HyperX FURY DDR4 2133 MHz, 2400 MHz és 2666 MHz órajelű, különböző konfigurációjú, 8 GiB-tól 64 GiB-ig terjedő készletekben érhető el

A HyperX FURY DDR4 memória az Intel hat- és nyolcmagos processzorainak nagyteljesítményű, ugyanakkor költséghatékony újítása, amely a felhasználók számára lehetővé teszi a gyorsabb video szerkesztést, 3D-renderelést, zavartalan játékélményt és programozást. Alacsony, 1,2 V-os beállításával teljes mértékben kiaknázza az energiahatékony modul előnyeit. Hőelosztója a termékcsalád jellegzetes aszimmetrikus kialakítását megőrizve, letisztult fekete dizájnnal alkalmazkodik a legújabb hardver stílusirányzatokhoz.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy HyperX DDR4 termékcsaládunkat FURY memóriákkal bővítettük, hiszen a Plug-and-Play funkcióknak köszönhetően a FURY DDR4 ideális megoldást jelent azon felhasználók számára, akik vonzó áron kívánnak egy kiemelkedő minőségű és különleges dizájnú memóriához jutni" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

HyperX Predator DDR4

A HyperX a felsőkategóriás Predator DDR4 termékcsaládot 32 GiB-os és 64 GiB-os kapacitású modulokkal egészítette ki, melyeket kifejezetten azon felhasználók számára terveztek, akik rajonganak a rendkívüli teljesítményért, és a lehető leggyorsabb memóriára vágynak. A HyperX Predator DDR4 különböző konfigurációjú, akár 3000 MHz-es órajelű készletekben is elérhető.

A HyperX honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény