FőoldalÜzletÖt standhely kiadó!
2014. október 15., szerda ::

Öt standhely kiadó!

A legjobb 5 magyar startup ingyen szerepelhet kiállítóként Európa egyik legnagyobb startup fesztiválján október 29-én és 30-án! 2014. október 19-én éjfélig nyitott a verseny a legjobb ötleteknek. A Silicon Valley közelebb van, mint bárki gondolná! Csak Bécsig kell hozzá menni! Irány a Pioneers Festival!

2014. októberében egyetlen fesztivál tartja lázban Európa és a világ gazdasági elitjét, a 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó, bécsi Pioneers Festival. A Loffice, mint a hazai startup verseny meghirdetője és lebonyolítója a http://pioneers.loffice.hu címen nyújt hozzáférést a jelentkezőknek az angol nyelven kitöltendő űrlaphoz. A jelentkezési határidő 2014. október 19. vasárnap éjfél. Az elbírálás két körben történik, magyarországi és bécsi zsűritagok bevonásával. Október 26-án, vasárnap 17.30-tól versenyzik tovább a 10 döntőbe jutott startup az 5 standhelyért, 3 perces pitchekben, a Loffice Paulay Ede utca 55. szám alatti épületében. Standonként 2 belépővel jár a díjmentes részvétel. Október 28-án a nyertesek csomagolhatnak és ingyenes busszal indulhatnak Bécsbe, hogy elfoglalják standjukat az üzleti fesztiválon.

A fentieken kívül 10 darab kedvezményes árú startup belépőt is kínál a Loffice a Pioneers Festivalra, 301 EUR helyett 241 EUR összegért. Erre a regisztrációkat érkezési sorrendben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várják a szervezők.

A 2014. október 26-án, vasárnap 17.30-tól tartandó budapesti döntőre díjmentes jegyek kaphatóak a http://pioneersverseny.eventbrite.co.uk címen. Az esemény az 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55. szám alatt zajlik.

Pioneers Festival

2014-ben negyedik éve Bécsben kerül megrendezésre a fesztivál, amelynek célja, hogy a régió és a Szilícium-völgy vezető vállalkozóinak, vállalatvezetőinek, befektetőinek, inkubátorainak és innovátorainak biztosítson kapcsolatépítő eseményt (2013-ban összesen 3 500 üzleti szereplőnek), azért hogy népszerűsítse a jövő innovatív technológiáit és segítse a piacon résztvevőket értékes kapcsolatok kialakításában. Az eseményen olyan világhírű előadók színesítik a programokat, akik a Google-nél, a Twitter-nél, vagy a Facebook-nál szerezték tapasztalataikat. 2014-ben október 29-én és 30-án kerül sor a fesztiválra.

Bővebb információ a fesztiválról

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény