FőoldalÜzletKülönleges kedvezmény az ESET Mobile Security-ra
2014. augusztus 18., hétfő ::

Különleges kedvezmény az ESET Mobile Security-ra

Egy hétig - 2014. augusztus 18-tól 24-ig - tartó rendkívüli akcióban az okostelefonok és táblagépek védelmét ellátó ESET Mobile Security Home Edition licenc 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg

A kedvezmény új, 1, 2 vagy 3 éves, teljes árú ESET Mobile Security Home Edition szoftver vásárlása esetén érvényes. Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, nonprofit kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

A rendelések feladásának pontos menetéről ide kattintva tájékozódhat, illetve ha további kérdései merülnek fel, készséggel állunk rendelkezésére.

Mit tud az ESET Mobile Security prémium változata?

Az ESET Mobile Security különböző modulokkal több biztonsági megoldást kínál az ön számára.

  • Antivírus modul: Segítségével mobilját biztonságban tudhatja a vírusoktól és kéretlen alkalmazásoktól. Segítségével a közösségi és chat programokat is fertőzésmentesen használhatja.
  • Spam szűrés: A modul segítségével SMS, MMS üzeneteket, valamint hívószámot blokkolhat a telefonján.
  • Lopásgátló modul: Ha telefonját ellopják, és a készülék még nincs kikapcsolva, ez a modul óriási segítséget jelenthet annak visszaszerzéséhez. Segítségével a telefonjára küldött SMS-sel lezárhatja mobilját, törölheti annak tartalmát, lekérheti a telefon aktuális pozícióját GPS koordinátákkal, valamint szirénázást indíthat be rajta. A My.eset.com funkciókkal kombinálva a távolból képet készíttethet a tolvajról, és egyedi képernyő-üzenetet is küldhet.
  • Diagnosztika: Segítségével megvizsgálhatja, hogy melyik alkalmazás milyen személyes adatot gyűjt be önről (pl. fizetős szolgáltatásokhoz, pozícióhoz, IMEI számodhoz, üzenethez, vagy névjegy adatokhoz való hozzáférés).

Az ESET Mobile Security Android, Windows Mobile és Symbian platformon (kivéve Anna/Belle) is működik. Jelenleg a Windows Phone 7 és újabb kiadások nem támogatottak.

Az ESET magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény