FőoldalÜzletA növekedésen és az innováción lesz a hangsúly
2014. július 03., csütörtök ::

A növekedésen és az innováción lesz a hangsúly

Az ASM Pacific Technology (ASMPT) befejezte a DEK felvásárlását július 2-án. A nyomtatási technológia specialistája, a DEK lesz a második pillér az ASMPT SMT Megoldások Ágazatában a nyomtatási megoldásaival. Ez az ASMPT második jelentős akvizíciója az elektronikai összeszerelő iparban, miután megszerezte a SIPLACE-t 2011-ben

A cég 14 400 embert foglalkoztat világszerte és már jól ismert a félvezetők és a LED-ek piacán, mint a back-end rendszerek vezető szállítója. A DEK és a SIPLACE akvizíciójával az ASMPT megerősítette a piaci pozícióját és ismerté tette a nevét Európában, Észak- és Dél-Amerikában. A Nyomtatási Megoldások Divízió (DEK) és a Beültetési Megoldások Divízió (SIPLACE) képezi az SMT Megoldások Ágazatot az ASMPT csoportban.

Minden eszköz, értékesítési hely, az irányítás és a munkavállalók is teljes egészében átvételre kerültek. Michael Brianda a DEK egykori elnöke meghatározó embere lesz az ASMPT újonnan létrehozott Nyomtatási Megoldások Divíziójának. A Beültetési Megoldások Divízióját Günter Schindler (SIPLACE) vezeti, míg a két divíziót összefogó SMT Megoldások Ágazatot vezérigazgatóként Günter Lauber.

DEK és SIPLACE - a legjobbak a nyomtatás és beültetési megoldások terén

A DEK és a SIPLACE fejlesztő csapatai külön működnek majd és megmaradnak a már bejáratott értékesítési és szolgáltatási csatornák is. Ezzel a struktúrával az ügyfeleknek megmarad a választás szabadsága, hogy továbbra is kombinálhatják soraikban a DEK és a SIPLACE berendezéseket más szállítók eszközeivel.

Günter Lauber, az ASMPT SMT Megoldások Ágazat vezérigazgatója
A két divízió fejlesztői a szakértelmükkel hozzájárulnak a közös innovációs projektekhez. "A cél az, hogy az új generációs SMT sorok nagyobb hatékonysággal és megbízhatósággal végezzék a nyomtatási, ellenőrzési és elhelyezési folyamatokat," mondta Günter Lauber, az ASMPT SMT Megoldások Ágazat vezérigazgatója.

Hosszú távú növekedés és az innováció

"Csakúgy, mint a SIPLACE felvásárlásával, a DEK megszerzésével is az az ASMPT célja, hogy innovatív erőt adjunk a növekedésnek" kommentálta Lauber, aki bízik abban, hogy az integráció zökkenőmentes lesz, és a végeredmény pedig pozitív. "Megtartjuk a sikeres DEK márkanevet, ami lehetővé teszi a DEK csapatának, hogy tovább folytassa értékesítési, szerviz és fejlesztési tevékenységét a saját embereivel, a megszokott folyamatok alapján a szervezeti struktúrájában."

"A SIPLACE-szel és a DEK-kel," folytatta Lauber, "az SMT Megoldások Ágazata most két jól ismert, innovatív márkából áll, melyek a kategóriájuk legjobb megoldásait szállítják már évek óta. Gyakorlatilag az ASMPT az első olyan gyártó, mely megoldásokkal tud szolgálni az elektronikai eszköz-termelés minden fázisában, a szerelvényektől a végső összeszerelésig. Emellett DEK Solar szakértelme a napelemek galvanizálásában és jelenléte a napenergia-iparban kiterjeszti az ASMPT által elérhető piacokat, nyitást, együttműködési lehetőségeket teremt az alternatív energia-ipar szereplőivel."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény