FőoldalÜzletÜzlet van - Ipar Napjai 2014
2014. május 21., szerda ::

Üzlet van - Ipar Napjai 2014

2014. május 27—30. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az új koncepció lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven a Hungexpo Zrt. megszervezi Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására

RÉSZTVEVŐK

12 ország több mint 200 kiállítója várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjában. A kiállításon nemcsak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a tajvani és a német kollektív standok erősítik majd.
Jelen lesznek a rendezvényen szép számban a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai közepvállalkozások és kisvállalkozások egyaránt.
A teljes kiállítói lista a rendezvény honlapján olvasható.

ÚJDONSÁGOK

A már bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal várják az érdeklődőket:

Az Ipar 4.0 projekt célja, hogy a gyártást kommunikációval és információkkal rugalmasabbá, hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tegye, ily módon növelve az ipar versenyképességét. A negyedik ipari forradalom megvalósításához a Beckhoff PC-alapú irányítástechnikája nyújtja az ideális eszköztárat, melyet működés közben láthatnak az érdeklődők, továbbá más technológiákat, funkciókat és szolgáltatásokat is.

A Huntraco Zrt. által forgalmazott Caterpillar legkorszerűbb CG típusjelű biogáz- és földgázmotorjai magas villamos hatásfokúak (42-43%), alacsony üzemeltetési költségűek, rendkívül megbízhatók, hálozatkimaradásnál szigetüzemben tovább működnek, komplex irányítási rendszerrel rendelkeznek az egész erőműre.

A Jungheinrich Hungária Kft. elhozza az új EKS APM 210a típusú új automata raklapmozgatóját, melyet a látogatók élőben tekinthetnek majd meg a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara standján.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél 2014. január 1-jétől a nemzetközi ügyfelek igényeihez igazodó, új ügyfél-kiszolgálási modell került bevezetésre a vállalati és befektetési banki divízióban, melynek célja, hogy az ügyfélkör speciális nyelvi, kulturális, termék- és szolgáltatásigényeit még magasabb színvonalon tudják kielégíteni az ügyfél-elégedettség emelése, az ügyfélpotenciál jobb kihasználása érdekében.

Bővebb információ az újdonságokról a kiállítás honlapján olvasható.

TERVEZETT PROGRAMOK

  • Magyar Gumiipari Szövetség közgyűlése és szakmai konferenciája „A gumiipar aktuális környezetvédelmi feladatai, problémái" címmel
  • Magyar Gépipari es Energetikai Országos Szövetség közgyűlése és szakmai konferenciája
  • Magyar Ipari Karbantartók Szövetségének szakmai konferenciája „Erősítse versenyképességét a karbantartás és a japán módszerek segítségével" címmel
  • Nemzeti Munkaügyi Hivatal munkavédelmi konferenciája
  • A Magyar Kereskedelmi es Iparkamara jármű- és gépipari beszállítói fórumot szervez „Magyarország újraiparosítása" címmel a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal (HITA), és kiemelt szakmai partnereinkkel (MGSZ, MAJOSZ, AIPA, HBK) együttműködve
  • ContiTech szakmai fórum
  • Gépipari Tudományos Egyesület szakmai előadásai
  • Application Zone – Gyakorlati bemutató – az ötlettől a végtermékig nyomon követhető a gyártás folyamata a helyszínen
  • Kiállítói előadások a fórumszínpadon (többek között Amsy Jelöléstechnika, CAD-ART Kft., CAD-Terv Mérnöki Kft., KRL Kontrol Kft., ThyssenKrupp Ferroglobus Zrt.)
  • EDU-POINT (egyetemek bemutatkozója)

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Időpont: 2014. május 27–30.
Nyitva tartás: 9–17 óráig
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A pavilon
Bejárat: I., III. kapu
Belépőjegy:

  • Napijegy: 3000 Ft
  • Iskolai csoportoknak a csoportos diákjegy (min. 10 fő) 800 Ft/fő

Parkolás: P5 es P3 belső parkoló: 1200 Ft/nap

Látogasson el ön is Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjére, tekintse meg a kiállítók termékeit, szolgáltatásait, újdonságait!

A kiállítás honlapján online regisztráció működik, mely a látogatóknak ingyenes belépést biztosít!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény