FőoldalÜzletMájusban újra IPAR NAPJAI
2014. március 25., kedd ::

Májusban újra IPAR NAPJAI

Az új koncepció lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven a Hungexpo Zrt. megszervezi Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására

RÉSZTVEVŐK:

Az idei IPAR NAPJAI-ra eddig több kiállító küldte be a jelentkezését, mint két éve az azonos időszakban, így a 12 országból érkezett több, mint 180 kiállítóval egyeztetve az A pavilon standjainak kiosztását a szervezők megkezdték. (A jelenleg lefoglalt 5000 m2 fölött a helyeket már csak a jelentkezések sorrendjében tudják biztosítani partnereiknek.)

A kiállításon nem csak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a taiwani és a német kollektív standok erősítik majd.

Jelen lesznek a rendezvényen szép számban a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai középvállalkozások és kisvállalkozások egyaránt.

A teljes kiállítói lista itt olvasható.

KIEMELT SZEKCIÓK:

A kiállításon bemutatkoznak a cégek az ipari automatizálástól, a méréstechnikán keresztül a robottechnikáig, a műanyag alkatrészgyártástól a felületkezelésen át a hidraulikus, pneumatikus megoldásokig, a szerszámgépgyártástól a fémmegmunkáláson keresztül a munkavédelemig, a szereléstechnikai, kötéstechnikai eszközökön át az átfogó logisztikai megoldásokig.

A teljes árucsoport listából kiemelt tematikai pontok, szekciók az alábbiak lesznek:

  • INDUSTRIAUTOMATION (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás)
  • ENERGEXPO (energetika, energiagazdálkodás)
  • FLUIDTECH (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika)
  • SUBCON (beszállítóipar, fémfeldolgozás)
  • MACH&WELD (gépgyártás, hegesztéstechnika, robotika)
  • CHEMTECH (vegyipar, műanyagipar, gumiipar)
  • SECUTECH-VÉDTECH (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika)
  • LOGEXPO (ipari logisztika)

ÚJDONSÁGOK:

A már bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal várják az érdeklődőket. Többek között a Com-Forth Kft. jóvoltából megtudhatják majd a látogatók, hogy mi is az a groov, az IMI International Kft. Norgren Divízió bemutatja, hogy mire jó egy IVAC henger, az INS Ipari Alkalmazások Zrt. pedig, hogy mitől jobb az új TORNADO® T-2-es típusú forgódugattyús szivattyúja, mint az előző verzió. A Ge-Co Hungary Kft. elhozza a kiállításra 3D-s nyomtatóját, mely forradalmian új megoldást kínál a fejlesztési idő csökkentésére a tervezéstől a szerszámkészítésig terjedő folyamatban, a tesa tape Kft. pedig új megoldást mutat tesa® ACXplus kétoldalas ragasztószalagjával az iparban felmerülő, nagy kihívást jelentő, tartós ragasztási igények kielégítésére.

Ne maradjon ki Ön sem Magyarország legnagyobb ipar seregszemléjéből! Küldje el jelentkezését az IPR NAPJAI-ra és mutassa be termékeit, szolgáltatásait, innovációit a szakmának!

Csatlakozzon Ön is Magyarország legjelentősebb üzleti ipari eseményéhez!

Bővebb információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény