FőoldalÜzletVégleg elkeltek az evopro csoport üzletágai
2014. március 10., hétfő ::

Végleg elkeltek az evopro csoport üzletágai

Az Accenture véglegesítette a budapesti székhelyű evopro csoport ipari és beágyazott szoftverek fejlesztésével, valamint szolgáltatásokkal foglalkozó üzletágainak felvásárlását

A tavaly év végén bejelentett felvásárlási terv erősíti az Accenture szoftverfejlesztési képességeit, ezáltal az Accenture jobban tudja majd segíteni az iparvállalatokat abban, hogy maximalizálják az ipari szoftverekbe és automatizálásba történt befektetéseik megtérülését. Továbbá a felvásárlás az Accenture digitális kezdeményezéseit is támogatja.

"Három globális trend: a digitalizálás, a mobilitás és az „everything as a service" alakítják át az Accenture ipari ügyfeleinek értékláncát, és egyben olyan megoldások iránt támaszt igényt, amelyek lehetővé teszik a digitális és intelligens folyamatokat és szolgáltatásokat ebben a feltörekvő üzleti környezetben, amely a Digitális Ipar 4.0 nevet viseli." – mondta Eric Schaeffer, az Accenture vezető igazgatója. "Az ipari szoftverek átalakítják a folyamatokat olyan területeken, mint például a gyártás, ezzel gyorsabbá, okosabbá és alkalmazkodóbbá teszi a működést, valamint lehetővé teszi az iparvállalatok számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban juttassák piacra termékeiket."

A felvásárlás révén több mint 600 magasan képzett munkatárs csatlakozott Németországban, Magyarországon, Romániában és Törökországban az Accenture-höz, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés, tesztelés és implementáció, valamint az automatizálás és a mérnöki megoldások terén. Tudásuk egy megoldáskészlet részévé válik, amely segíti az Accenture ügyfeleit abban, hogy maximalizálják a Digitális Ipar 4.0 által kínált lehetőségeket. Ezek közé a megoldások közé tartoznak az integrált PLM (Product Lifecycle Management) folyamatok, a beágyazott szoftverek, az analitika és az "as a service" megközelítés.
"Fokozzuk azt a képességünket, hogy segítsük ügyfeleinket az ipari szoftverfejlesztési és automatizálási tevékenységeik terén, javítva a hatékonyságukat és rugalmasságukat." - tette hozzá Schaeffer.

Ez az Accenture harmadik felvásárlása az elmúlt négy hónap alatt, amelynek célja, hogy növelje a vállalat képességeinek tárházát és segítse a gyártással foglalkozó ügyfeleit abban, hogy jobban szervezzék, fejlesszék és irányítsák az új termékek és szolgáltatások teljes életciklusához szükséges folyamatokat. Az Accenture nemrég vásárolta fel a PRION Group és a PCO Innovation nevű rendszerintegrátor vállalatokat amelyek fő profilja a PLM szolgáltatások nyújtása.

Az Accenture honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény