FőoldalÜzletÚj phablet a piacon
2014. február 20., csütörtök ::

Új phablet a piacon

Új termékkategóriával bővíti kínálatát a WayteQ Europe. A WayteQ Talk 5H 5,5 hüvelykes képátlójával, négymagos Cortex A7 processzorával és 8 MP-es kamerájával a phabletek közt kíván megfizethető alternatívát biztosítani. Az 1,2 GHz-es processzor mellé 1 GiB RAM memóriát és 4 GiB belső tárhelyet kap a felhasználó, ez utóbbi microSD kártyával tovább bővíthető

A kijelző 1280×720 pixeles, HD felbontásának köszönhetően remek multimédiás élményt biztosít. Hátlapi kamerája 8 MP-es, autofókusszal és LED vakuval bír, emellett fullHD videók készítését is lehetővé teszi. Megtalálható benne a HDR-mód, panorámakép-készítés és mosolyfelismerés funkció is. Előlapi kamerája 1,3 MP-es.

A készülék egyszerre 2 SIM kártyát tud kezelni - melyek közül az egyik hagyományos a másik micro-SIM - és minden hívásnál, sms-nél vagy akár mobilnetezés közben is ki lehet választani a használni kívánt SIM-et. Ezzel teljes körű megoldást nyújt a két előfizetéssel rendelkező felhasználóknak.

A WiFi csatlakozás mellett támogatja a WiFi hotspotot valamint a WiFi Direct szabványt is, USB OTG kábel segítségével pedig más USB eszközzel is összeköthetjük. A Miracast szabvány támogatásával pedig a készülékünkön megjelenő tartalmat - képet, videót - külső kijelzőre is átküldhetjük.

Az előtelepített MinDig TV alkalmazással akár élőben is nézhetjük a kiválasztott tévéműsort, a WayteQ Táblamagazinnal pedig számos magyar nyelvű újságot érhetünk el közvetlenül a telefonunkon. A készülékekkel kapcsolatos tippekért, tanácsokért pedig érdemes böngészni a WayteQ fórum alkalmazását, ahol korlátlanul élvezhetjük a közösségi támogatás előnyeit.

A 200 g súlyú, 9,5 mm vékony készülékben 2500 mAh-s cserélhető akkumulátor kapott helyet.
A WayteQ Talk 5H hazánkban ajánlott bruttó 49 900 Ft-os fogyasztói áron, a WayteQ Talk 5H Sygic Android navigációs programmal pedig ajánlott bruttó 55 900 Ft-os fogyasztói áron kerül forgalomba.

CUBE és WayteQ Europe együttműködés

Az elismert kínai készülékgyártó, a CUBE (Shenzhen Alldo Cube Technology and Science Co., Ltd.) és a WayteQ Europe Kft. 2014 elején megkötötte kizárólagos forgalmazási szerződését Magyarországra és a közép-kelet-európai régióra. A CUBE termékei már eddig is megtalálhatók voltak a WayteQ kínálatában (xTAB-79qci, xTAB-100qcr, xTAB-S7), a forgalmazás továbbra is saját márkanéven folytatódik a TALK 5H Android okostelefonnal.

A WayteQ Europe Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény