FőoldalÜzletLegyen a géped és a Facebook-adatlapod is biztonságban!
2013. december 10., kedd ::

Legyen a géped és a Facebook-adatlapod is biztonságban!

Egyre többet hallható mondat az irodában és az iskolában is, hogy: „Már megint terjed valami vírus a Facebookon, és mindenféle dolgot küldözget az ismerőseim nevében". Mostanában a közösségi hálózatok váltak a vírustámadások és egyéb adathalász-kísérletek legfőbb hordozóivá, így az otthoni gépünk átvizsgálása és vírusvédelme mellett ezekre a felületeinkre is érdemes figyelmet fordítani

A legújabb generációs biztonsági szoftver az ESET Smart Security 7 és az ESET NOD32 Antivirus 7 a közösségi csatornák védelmét biztosító Social Media Scanner funkció mellett számos fejlesztést tartalmaz.

Az ESET Social Media Scanner ellenőrzi az idővonalon, üzenőfalon megjelenő posztokat, híreket és felhasználói üzeneteket, hogy azok ne tehessenek kárt a számítógépekben. Az alkalmazás ismerőseink idővonalát, üzenőfalát is ellenőrzi, illetve kézi és automatikus ellen­őrzést is lehetővé tesz a Facebook profilunk mellett már a Twitter-fiókunkban is. Regisztráció után a felhasználó korlátlan számú közösségi médiás profiljának védelmét kezelheti, beleértve családja és barátai fiókjait is.

A legújabb operációs rendszerrel érkező laptopok és számítógépek sem maradnak védelem nélkül, hiszen teljes Windows 8.1-kompatibilitás mellett az ESET Smart Security 7 a hordozható eszközök számára is kiemelkedő biztonságot nyújt. Továbbfejlesztett tűzfal funkcióin túl a lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy eltulajdonított eszközök megkeresésére is lehetőség nyílik, így a program egyszerre védi a számítógépet a virtuális és a való világ fenyegetéseivel szemben. Próbáld ki, és légy biztonságban!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény