FőoldalÜzletRangos díjak az LG digitális kijelzőinek
2013. június 27., csütörtök ::

Rangos díjak az LG digitális kijelzőinek

Az LG Electronics négy különböző digitális megjelenítési megoldása is díjat nyert az egyesült államokbeli Orlandóban megrendezett idei InfoComm-on, amely a világ egyik legrangosabb audio- és videotechnológiai kiállítása. A június 12. és 14. között megrendezett eseményen az LG a Commercial Integrator, a Rental & Staging System, az AV Technology és a System Contractor News magazinok elismerését vehette át

Az InfoComm-on díjazott LG termékek között megtalálható a 84 hüvelykes WS70MS-B Ultra HD LED kijelző, a 47 hüvelykes WX50MF nagy fényerejű kültéri kijelző, az 55 hüvelykes WV70MS-B LED szuper vékony keretű videofal és az integrált, komplett megoldást nyújtó EzSign TV (LT560E) is.

A három éve alapított rangos Commercial Integrator BEST Awards program az integrációs üzletág kiemelkedő termékeit és szolgáltatásait díjazza. A BEST Awards díjak nyerteseit egy iparági szakértőkből, integrációs szakemberekből, valamint a Commercial Integrator magazin szerkesztőiből álló zsűri választotta ki. Az LG 84 hüvelykes (213 cm) szélesvásznú Ultra HD kijelzője a televízióknak és monitoroknak járó „BEST Award" díjat nyerte el a Full HD-hoz képest négyszeres, 8 millió képpontos felbontást kínáló Ultra HD technológia legkiválóbb képminőségű modelljeként.

Az iparágban a legnevesebb elismerésként számon tartott Rental & Staging Systems díjat a leginnovatívabb kereskedelmi célú színpadtechnikai és audio-video termékeknek ítélik oda. Az LG 47 hüvelykes (~119 cm) kültéri kijelzőjét (47W50MF) a „Legjobb síkképernyős kijelző" kategóriában hirdették ki győztesként. Az LG kijelzője ideális megoldást kínál kültéri megjelenítésre, olyan tulajdonságainak köszönhetően, mint az IPS technológia, a 110 °C-ig hőálló kivitel, illetve a környezeti fény elterelésére alkalmas Shine Out technológia.

Az AV Technology „Best" Awards díjjal a kivételes megoldást jelentő audio- és videotechnológiai megoldásokat jutalmazzák. A kiadvány szerkesztői a „Legjobb új videofal" kategóriában az LG 55 hüvelykes (~140 cm) WV70MS-B modelljét hirdették ki győztesként, köszönhetően többek között a professzionális audiovizuális felhasználásnál kiváló megoldást jelentő IPS technológiának és rendkívül vékony keretnek.

Az LG EzSign televíziója az InfoComm kiállításon az elmúlt két évben több díjat is kiérdemelt a digitális megjelenítők kategóriában. Idén tovább folytatódott a sikersorozat, a készülék megkapta a System Contractor News „Leginnovatívabb digitális megjelenítő" díját. Az EzSign segítségével az élő tévéadással vagy más külső médiaforrással egyidejűleg futó, személyre szabott tartalmak jeleníthetők meg, amivel a hirdetők figyelemfelkeltő módon közvetíthetik a kívánt üzenetet a vásárlók felé. A tartalom készítését az LG egyszerűen használható, ingyenes szoftvere és az 55 előre beépített sablon segíti.

Az LG kereskedelmi célú LED kijelzői megfelelnek az ENERGY STAR szabvány követelményeinek, kialakításuk során pedig a környezetvédelmi szempontok is nagy hangsúlyt kaptak.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény