FőoldalÜzlet11. Tartalom-alapú Multimédia Indexelés Konferencia
2013. június 24., hétfő ::

11. Tartalom-alapú Multimédia Indexelés Konferencia

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán működő Képfeldolgozás Laboratórium és az MTA SZTAKI Elosztott Események Elemzése Kutatólaboratóriuma június 17. és 19. között tartotta a 11. Tartalom-alapú Multimédia Indexelés konferenciát Veszprémben

A számítógépes multimédia információ visszakeresésével foglakozó rendezvényen 13 országból több, mint 50 kutató vett részt. A konferencia résztvevői betekintést nyerhettek a jövő számítógépes alkalmazásaiba: szerepelt a közösségi média adatainak értelmezése, agresszív filmjelenetek automatikus detektálása, lézeres 3 dimenziós adatgyűjtés vagy régi archív dokumentumok kézírásának felismerése és sok más jövőbe mutató tudományos eljárás.

A 42, korábban beküldött és bírálati folyamat után elfogadott cikken kívül két meghívott előadó legújabb kutatási eredményeit is megismerhették: Mathias Lux Klagenfurtból a felhasználói szándékok számítógépes elemzéséről, Alberto Del Bimbo Firenzéből a közösségi médiában szereplő felhasználói megjegyzések, annotációk keresésben való felhasználhatóságáról tartott előadást.

A programbizottság a legjobb cikket a szerdai záráson külön díjban részesítette.

A konferencia weboldala

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény