FőoldalÜzletNemzetközi Radiológiai Konferencia Veszprémben
2013. május 21., kedd ::

Nemzetközi Radiológiai Konferencia Veszprémben

A Pannon Egyetem Mérnöki Kar Radiokémiai és Radioökológiai Intézete és a Radioökológiai Tisztaságért Társadalmi Szervezet szervezésében 2013. május 16. és 17. között rendezte meg a „VIIth Hungarian Radon Forum and Radon in Environment Satellite Workshop" nemzetközi konferenciát

A rendezvény a környezetünkben mindenhol megtalálható, természetes eredetű radioaktív radon és leányelemeinek mérési módszereivel, a lakosság, illetve a dolgozók sugárterhelésével, nemzetközi szabályozásokkal foglalkozott.

A konferencia célja az volt, hogy fórumot biztosítson a hatósságok szakembereinek, a magyar és külföldi szakembereknek és munkacsoportoknak, ahol beszámolhatnak az elmúlt kétéves kutatómunkájukról, a radonra vonatkozó legújabb epidemiológiai kutatások eredményeiről, illetve a radonra vonatkozó legújabb ajánlásokról, szabályozásokról.

A konferencia lehetőséget teremtett a nemzetközi kapcsolatok és együttműködések szélesítésére is, hiszen 15 országból (Iránból, Törökországból, Egyiptomból, Japánból, Vietnamból és számos európai országból) érkező 80 neves kutató tartott előadást.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény