FőoldalÜzletA leggyorsabb SD kártya, akár 64 gigabájtos kapacitással
2012. augusztus 29., szerda ::

A leggyorsabb SD kártya, akár 64 gigabájtos kapacitással

A Verbatim UHS-I SDHC és SDXC memóriakártyái tökéletesen alkalmasak, hogy segítségükkel HD minőségű videókat és digitális fényképeket rögzítsünk, tároljunk, és hordozzunk

Az SD Association által felállított szabványoknak megfelelve a Verbatim UHS-I SDHC és SDXC kártyák rendkívül gyors, akár hatszázszoros (90 MiB/s) olvasási és százhatvanhatszoros (25 MiB/s) írási sebességgel rendelkeznek.

Írásvédelmi funkciójuk mellett, amely megelőzi az adatok véletlen törlődését, igen bőséges (akár 64 GiB) tárolókapacitással is rendelkeznek, hogy a HD videók és nagyfelbontású digitális fényképek rögzítése se okozzon problémát. A Verbatim memóriakártyái lehetővé teszik a professzionális fényképészek és operatőrök számára, hogy SDHC-, és SDXC-alapú fényképezőgépeket és kamerákat használjanak így nem kell kizárólag CompactFlash vagy más SSD technológiát használó eszközökre támaszkodniuk. A mobilos applikációk terjedése szintén növeli az igényt a nagy tárolókapacitás és a gyorsabb adatátvitel iránt.

"Az új UHS-I ultranagysebességű szabvány az SD Association legújabb szabványa," magyarázta Chris Chandler a Verbatim EUMEA üzletfejlesztési vezetője. "Az új SDHC és SDXC kártyáink megfelelnek ennek a specifikációnak, új szintre emelve a memóriakártyák teljesítményét. Arra lettek tervezve, hogy képesek legyenek akár több órányi HD minőségű videó tárolására."

A Verbatim új 16 és 32 gigabájtos UHS-I SDHC memóriakártyái már kaphatóak. A 64 gigabájtos UHS-I SDXC még az idei év folyamán elérhető lesz.

A Verbatim honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény