FőoldalÜzletÚjabb sikeres szeminárium a tápegységek tervezéséről
2012. július 06., péntek ::

Újabb sikeres szeminárium a tápegységek tervezéséről

A TÜV Rheinland emeleti előadójában újabb sikeres egész napos szemináriumot rendezett a szakterület két gyártója a Texas Instruments és a Würth Elektronik valamint a fejlesztéshez/gyártáshoz szolgáltatásokban szorosan kapcsolódó TÜV Rheinland Intercert Kft

A tápegységek fejlesztése, tervezése nem könnyű és sokszor nem is kedvelt feladat. Azonban a piaci normák, standardok igen magas követelményeket kívánnak meg a berendezések fejlesztőitől és az energiahatékonyság tükrében ez az igény tovább növekszik a jövőben. Ilyen megfontolásból és a résztvevők visszajelzései alapján fogott össze ismét az aktív alkatrészek egyik vezető gyártója a Texas Instruments és bemutatta legújabb illetve leghasznosabb hardver megoldásait és a fejlesztést támogató szoftveres eszközöket, modelleket. A passzív alkatrészekkel foglalkozó Würth Elektronik eiSos megmutatta az energiatárolás számításának alapjait és az alapvető EMC védelmet, melyet célszerű minden fejlesztőnek már a tervezési fázisban észben tartania. A TÜV Rheinland -a rendezvény házigazdájaként isrámutatott a szabványok és a tesztelések fontosságára, legyen szó nagyobb teljesítményű tápegységről vagy szoftveres vezérlésről.
A közel hetven résztvevőtől nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett. Az extrém meleg nap ellenére a megjelentek nagy töbsége a nap vééig kitartott, amiért a rendezők ezúton is köszönetüket fejezik ki!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény