FőoldalÜzletSzélesítsük tajvani üzleti kapcsolatainkat!
2012. március 23., péntek ::

Szélesítsük tajvani üzleti kapcsolatainkat!

A Tajvani Kereskedelmi Külképviselet (TAITRA), szeretettel meghívja Önt és tisztelt partnereit, április 12-én a Novotel Budapest Congress Hotelben megrendezésre kerülő Kereskedelmi Találkozóra. A látogatás ideje alatt a 42 tajvani cégből álló üzleti delegáció tájékozódni kíván a két ország piacain meglévő üzleti lehetőségekről, valamint új kereskedelmi kapcsolatokat kívánnak kiépíteni, közép-európai partnerekkel

Tajvan iparágai közül a delegációban résztvevő cégek az alábbi termékkategóriákban érkeznek: IT termékek, Műanyag és Gépipar, Szolár eszközök, LED világítás, Autóalkatrészek,Újrahasznosítás, Csapágyak, Csavarok, Textil és válogatott Textiltermékek, Hardver, Kéziszerszámok és készletek, Orvosi eszközök, Szépségipari termékek, Háztartási eszközök, Irodai eszközök, Rozsdamentes acéltermékek, babaápolási termékek, játékok, stb...

A rendezvény kiváló alkalmat nyújt a külföldi partnerekkel való személyes megismerkedésre, üzleti kapcsolatok kiépítése céljából.

Találkozók pontos dátuma és helyszíne:
2012. április 12, csütörtök, 09:00 - 17:00 között, Novotel Budapest Congress, BARTÓK+LEHÁR+BRAHMS termeiben
1123 Budapest, Alkotás utca 63-67

Rendezvényünk természetesen díjmentes, tolmácsokat a helyszínen biztosítunk, a tárgyalások közti szünetekben frissítőkkel várjuk a tisztelt látogatókat.

Amennyiben üzleti megbeszélésre szeretne időpontot foglalni a delegált cégek valamelyikével, keresse kollégáinkat:
Varga Péter, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Flaskay Mihály, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Füstös Nándor, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: (36-1) 266-4664
Fax: (36-1) 266-4665
www.taiwantrade.com.tw

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény