FőoldalÜzletÁtadták az Uvill Kft. új csarnokát
2011. december 21., szerda ::

Átadták az Uvill Kft. új csarnokát

Jelentősen bővítette gyártócsarnokát a százhalombattai Uvill Kft. Az elsősorban erősáramú elektromos szerelvények és berendezések gyártásával és forgalmazásával foglakozó vállalkozás 2009 óta tervezi gyártóterülete bővítését és korszerűsítését, amelyre végül 2011-ben, uniós pályázati források bevonásával nyílt lehetősége

Az összesen 106 709 174 forintos beruházást a KMOP1.5.3/C-10 jelű pályázat 35 százalékban, 37 348 210 forinttal támogatta.
Az új épületrész a korábbi csarnok bővítményeként jött létre és lehetőséget teremt a cégnek, hogy termékportfolióját nagyobb hozzáadott értékű gyártmányokkal bővítse. Az eddig főleg transzformátorok, kapcsolóberendezések, túlfeszültség-korlátozók gyártásával és összeszerelésével foglalkozó vállalkozás a megnövekedett helyen fémszerkezeteket, villamos kábelhidakat is készít majd.
Az új, bővült és korszerűsített épületben a kibővített darupályának köszönhetően gyorsabbá és hatékonyabbá válik a gyártás. Emellett a dolgozók munkakörülményei javulnak, miközben a fejlesztés munkahelyteremtéssel is jár.
A beruházás nemcsak új lehetőségeket nyit a gyártás és fejlesztés terén, de korábbi termékeinkből is többet tudunk készíteni - mondta el a cég ügyvezetője. Majoross Gábor hozzátette, gyorsul az összeszerelés, átláthatóbbá válik a gyártás folyamata és nem utolsó sorban biztonságosabbá válik az alkalmazottak munkája, hiszen az eddigi helyszűke nem egyszer veszélyes szükségmegoldásokat követelt. Ráadásul azokat az ügyfeleinket, akik bizonyos berendezéseket eddig kénytelenek voltak másoktól megrendelni, új termékeinkkel már teljes körű kiszolgálásban részesíthetjük. Ezzel nő a piac bizalma az Uvill iránt, pozícióink erősödnek. Így a csarnokra fordított pénz számításaink szerint már az első évben megtérül - jelentette ki az igazgató.

Az Uvill Villamosipari Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény