FőoldalÜzlet2012 február: III. LED Konferencia!
2011. december 09., péntek ::

2012 február: III. LED Konferencia!

A MEE Világítástechnikai Társaság és az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar 2012. február 7-8-án tartja a III. LED Konferenciát "LED-ek a világítástechnikában" mottóval

Napjainkban egyre több helyen próbálkoznak a szilárdest fényforrások világítástechnikai alkalmazásával. Kétségkívül, helyenként erőltetett a LED-ek használata,- mert kápráztat, és nem világít megfelelően -, de valamilyen oknál fogva ezt a fényforrást használják. Tény, hogy erőteljes a termék marketingje, néha túlzott állításokat is közölnek egyesek, és szinte divattá vált a LED világítástechnikai felhasználása. Ez a jelenség nagyon sok új szereplőt hozott a világítási piacra. Forradalmian új világítási megoldások valósíthatóak a LED-ekkel, ezért esetenként számolni kell az általuk nyújtott lehetőségekkel akkor, amikor egy-egy berendezés tervezésén gondolkodunk. Fejlesztésük elérte azt a szintet, amikor már érdemes megvizsgálni szakmai és gazdasági szempontból egyaránt e fényforrások alkalmazási lehetőségeit. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az eddigi fényforrások máris feledésbe merülnek, ám vannak olyan világítási feladatok, amelyek megoldása előnyösebbnek tűnik LED-ekkel. Rendezvényünk immár harmadik alkalommal ismerteti meg a résztvevőkkel a legújabb fejlesztéseket, berendezéseket.

A konferencia kísérője a LED kiállítás, melynek keretében lehetőség nyílik a témával foglalkozó vállalkozások termékeinek és szolgáltatásainak ismertetésére a résztvevőkkel.

A kreditpontokat az MMK-nál kezdeményeztük.

A konferencia részvételi díja január 10-ig:

  • MEE és VTT egyéni tagoknak (a tagsági viszonyt ellenőrizzük) 23000 Ft + ÁFA (szervezési ktg.16000 Ft, étkezés 7000 Ft)
  • Nem tagoknak: 25000 Ft + ÁFA (szervezési ktg.18000 Ft, étkezés 7000 Ft)
  • 1 napos részvétel díj: 15500 Ft + ÁFA (szervezési ktg.12000 Ft, étkezés 3500 Ft.)
  • Kiállítási díj: 30000 Ft + ÁFA. (asztal, vagy posztertábla).

Határidőn túli, a VTT-hez január 25-ig beérkező jelentkezés esetén a szervezési költség 2000 Ft-tal emelkedik.

A részvételi díj tartalmazza a konferencia programon való részvétel, a kiadvány, az ebédek, kávészünetek költségét, melyről a jelentkezést követően számlát küldünk. A számlában a szervezési költség és az étkezés külön feltüntetésre kerül.

A Világítástechnikai Társaság és a MEE nyugdíjas tagjai, valamint diákok (korlátozott számban, oktatási intézményen keresztül történő jelentkezés esetén) 1600 Ft + ÁFA regisztrációs díjjal vehetnek részt.

A jelentkezések elfogadásáról értesítést küldünk.

Várjuk a LED világítás iránt érdeklődők jelentkezését!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény