FőoldalÜzletIsmét megtölti a teljes vásárterületet az 1564 kiállító a régió legnagyobb ipari vásárán
2011. október 03., hétfő ::

Ismét megtölti a teljes vásárterületet az 1564 kiállító a régió legnagyobb ipari vásárán

Az 53. nemzetközi gépipari vásár, amely a régió legjelentősebb ipari seregszemléje ma nyitja kapuit és péntekig, október 7-ig tart a Brnói Vásárvárosban. A szervezők büszkén jelentik: minden pavilon megtelt!

Vásár, mint az iparág tükörképe
"Már a tavaszi előkészületek idején megállapítottuk, hogy a kiállítók részéről 3 éve nem látott érdeklődést tapasztalunk." - jellemezte a helyzetet Jiří Rousek, az MSV igazgatója. "Számos olyan cég jelentkezett, akik 2008 óta nem vettek részt a szakvásáron. Elmondhatom, hogy a legnagyobb csarnokokban minden standhelyet értékesítettünk, így összesen 1564 kiállítót köszönthetünk az idei MSV-n."

A külföldi kiállítók visszatérése
Közép-Európa ipara fejlődik, és ezt a nyugat-európai, és a világ más tájain tevékenykedő cégek is látják. "Nagyon örülünk, hogy élénk kiállítói érdeklődést tapasztalunk ismét Németországból, Szlovákiából és Olaszországból." - emelte ki Rousek igazgató úr. "Szorosan együttműködünk az osztrák, a német, a szlovák, a svájci és a török exportügynökségekkel, így számos kiállítót köszönthetünk ezekből az országokból is."

Lengyelország az MSV partnerországa
Immár 4. éve hirdeti meg az MSV a partnerország státuszt. Eddig Németország, Szlovákia, Ausztria volt a gépipari szakvásár partnerországa. Idén Csehország 3. legnagyobb kereskedelmi partnere, a közép-európai gazdasági fejlődés motorja, Lengyelország lesz a partnerország.
A lengyel cégek prezentációi mellett számos közös program, konferencia kíséri az MSV-t, köztük a Lengyel-Cseh Gazdasági Fórum is.

Magyar kiállítók Brnóban
Magyarországot idén is két kiállító képviseli, az ISD DUNAFERR Zrt. és az Ampco METAL Kft. Mindkét cég visszatérő kiállító, az ISD Dunaferr már több mint 10 éve rendszeresen részt vesz a brnói gépipari kiállításon. "Számunkra ez a régió legfontosabb kiállítása. Nemcsak a cseh, hanem a szlovák, az osztrák, és a lengyel partnereinkkel is itt tudunk találkozni."- indokolta a cég részvételét Várkonyi Zsolt az ISD DUNAFERR Zrt kommunikációs igazgatója.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény