FőoldalÜzletKészen áll a memóriád az iskolakezdésre?
2011. augusztus 12., péntek ::

Készen áll a memóriád az iskolakezdésre?

Hallod ezeket a mély sóhajokat? Ez a diákok hangja, akik kénytelen kelletlen kezdik elpakolni a napernyőt, a strandpapucsot, és készítik könyveiket, táskájukat a következő tanévre. A különböző táborok, nyaralások, bulik után vissza kell zökkenni a mindennapokba, memóriánkat is fel kell készítenünk az iskolakezdésre. A tanszerek véget nem érő listája azonban még a leggyakorlottabbakon is kifoghat

Az alapvető eszközök (füzetek, körzők, színes ceruzák, iskolatáskák) forgatagában ne feledkezzünk meg az olyan praktikus kütyükről sem, amik megkönnyíthetik a tanulást. Ebben lehetnek segítségünkre a Kingston Technology különféle memóriái is! A stílusos USB-eszközöktől a teljesítménynövelő SSD-meghajtókig terjedő kínálatban minden korosztály megtalálhatja a számára legideálisabb eszközt, ami megkönnyíti az iskolai életbe való visszatérést.


Általános iskola
A legfiatalabbaknak fontos, hogy olyan divatos, könnyen használható eszköz álljon rendelkezésükre, amit bármikor zsebre vághatnak. A Kingston DataTraveler Mini Fun második generációja élénk színei, Lego-szerű kialakítása miatt a gyerekeknek, ütésálló gumiborításuk miatt pedig inkább a szülőknek lehet vonzó.


Középiskola
A tinédzserek pörgő világában a gyorsaság mindennél fontosabb. A kupak nélküli kialakítású DataTraveler 108 USB Flash meghajtója ezt az egyszerűen kinyitható kialakítással, és az előre telepített urDrive szoftverrel segíti elő. Apró és vékony méretével, praktikus kulcskarikájával ráadásul divatos kiegészítővé alakítható.


A Kingston MicroSDHC 32 GiB-os kapacitása a barátokkal való kapcsolattartás során használt okostelefonokat turbózza fel, így akár egy egész enciklopédia is elfér a mobilban!


Felsőoktatás
Az egyetemistáknak már komolyabb elvárásaik vannak. Számukra a sebesség mellett a minél nagyobb teljesítmény is alapelvárás. A (30 MiB/s olvasási és 20 MiB/s írási sebességet biztosító) Kingston DataTraveler R500 eszközökön minden egyetemi jegyzet elfér, miközben marad hely a filmeknek és a zenéknek is. Az erős gumitoknak köszönhetően pedig még a gólyatábor megpróbáltatásai sem tehetnek kárt a tárolt adatokban.


Ha az öregedő laptop lassítja a felkészülést, a Kingston Technology SSDNow V100 mozgó alkatrészek nélküli merevlemeze jelenti a költséghatékony teljesítménynövelési megoldást. A rendkívüli, megbízhatóságáról ismert Kingston SSD-vel kiváltható a meghibásodásra hajlamos merevlemez-meghajtó.


A főiskolás bulikon készült fényképek tárolásában is tudunk segíteni. A Kingston Secure Digital (SD) memóriakártyái egyszerre nagy kapacitásúak, villámgyorsak és sziklaszilárd védelmet kínálnak az adatok számára.


Ezek olvasását pedig a Kingston MobileLite G2 kis méretű, szállítható, többfunkciós kártyaolvasója teszi még kényelmesebbé.

Lassan becsengetnek! Te már felkészültél?
További intelligens és stílusos termékeinkről weboldalunkon olvashatsz.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény