FőoldalÜzletFelső kategóriás noteszgép üzleti felhasználóknak a Fujitsutól
2011. május 31., kedd ::

Felső kategóriás noteszgép üzleti felhasználóknak a Fujitsutól

A Fujitsu bejelentette, hogy elindította az egész napos munkavégzést támogató felső kategóriás LIFEBOOK P771 noteszgépének szállítását. A kis mérettől és a mindössze 1,3 kg-os súlytól kezdve a hosszú akkumulátor-üzemidőn át a rugalmas modulhely-koncepcióig, a LIFEBOOK P771 minden részlete a sokat utazó mobil üzleti felhasználók fejlett igényeire reagál

A Fujitsu LIFEBOOK P771 akár tizennyolc óra maximális akkumulátor-üzemidőt biztosít a legújabb generációs Intel lapkakészlet-technológia, az ultrakisfeszültségű (ULV) processzorok és az energiahatékony noteszgép-kialakítás, azon belül az opcionális SSD meghajtók és a modulhelybe illesztett opcionális második akku kombinációjával.

A LIFEBOOK P771 opcionális 0 wattos AC-adaptere arról is gondoskodik, hogy az egység ne fogyasszon áramot kikapcsolt állapotban. Üzemen kívül megszakítja a noteszgép tápellátását, amivel áramot takarít meg és a túltöltés megelőzésével az akkumulátor élettartamát is meghosszabbítja.

A LIFEBOOK P771 sokoldalú rendszer. A modulhely kivehető DVD-meghajtót, második akkut vagy súlycsökkentő egységet is be tud fogadni. A cserélhető modulokkal a LIFEBOOK P771 valóban minden igényt kielégít: nap közben teljesíti az üzleti feladatokat, munka után pedig DVD-lejátszóként szórakoztat.

Mivel a felső kategóriás noteszgépeknél nagy a lopás veszélye, a Fujitsu komolyan veszi a biztonságot. Csaknem az összes LIFEBOOK modell jellemzői között megtalálható az ATP fejlett lopásmegelőző rendszer (Advanced Threat Protection), a gyors és biztonságos bejelentkezést támogató ujjlenyomat-érzékelő és az adatbiztonságot tovább fokozó opcionális Trusted Platform Module (TPM).

Út közben a noteszgépet gyakran érik ütődések, koccanások, amelyek rövid időn belül károsíthatják a komponenseket. A Fujitsu ezért masszív, mégis könnyű magnéziumfedéllel látta el a LIFEBOOK P771 modellt. A LIFEBOOK gépek ShockSensor megoldása hirtelen ütődés észlelésekor azonnal "parkolóállásba" helyezi a merevlemez-meghajtó olvasó-/írófejét. A LIFEBOOK P771 folyadékálló billentyűzete különösen azoknak praktikus, akik gyakran kávéznak munka közben.

Hogy a mobil felhasználó mindig hálózatközelben maradhasson, a LIFEBOOK P771 sokféle csatlakozási lehetőséget kínál: pl. opcionális beágyazott 3G/UMTS-t, WLAN-t és Bluetooth-t. Az irodai munkavégzés idején a LIFEBOOK P771 könnyen dokkolható a portreplikátor segítségével, ami időt takarít meg és könnyen hozzáférhetővé teszi az ergonomikus munkavégzést támogató teljes méretű billentyűzetet és kijelzőt.

Rajat Kakar, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi rendszerekért felelős alelnöke így nyilatkozott az új modellről: "A csúcsmodelljeink közé tartozó LIFEBOOK P771 a felső kategóriás felhasználók igényeire reagál. Bár elsősorban üzleti noteszgép, nagy teljesítményű multimédiás jellemzőinek köszönhetően a nap minden percében hasznos eszköz. Ez a noteszgép tökéletesen igazodik az elfoglalt cégvezetők életstílusához."

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény