FőoldalÜzletDragontape: a legjobb webvideó élmény iPaden
2011. május 30., hétfő ::

Dragontape: a legjobb webvideó élmény iPaden

A webvideóban utazó Dragontape startup LEGO-szerű építkezési lehetőséget hoz a webvideók világába. Videószerkesztőjük most készült el iPadre, így bárki másodpercek alatt indíthatja el saját webrádiós vagy webtévés csatornáját, valamint már olyan zenészek is dolgoznak benne, mint a Client, LeFtO, Davideck vagy Frohfroh

Mi a Dragontape?
Miért tartjuk könyveinket, DVD-inket és CD-inket nyitott polcokon? Mert szeretjük megmutatni a barátainknak, hogy kik vagyunk. Vagy kik szeretnénk lenni. A videomegosztás is így működik: amikor megosztjuk a wall-unkon kedvenceinket, azzal azt mondjuk el másoknak, hogy mit szeretünk. Vagy mik szeretnénk lenni. És ha belegondolunk: több videóval mindez még jobban működik. Itt jön a képbe a Dragontape, ami építőkockaként YouTube és SoundCloud klipeket használ, mindezekből pedig egy válogatásszalagot állít össze. A kombinált lejátszó és szerkesztő már az iPaden is elérhető: limitált ideig még ingyenesen tölthető le az AppStore-ból.

Az iPad változat

Az iPades változat gyakorlatilag egy hordozható jukebox, csak videókkal. A webes változathoz hasonlóan lehet benne YouTube és SoundCloud anyagokat vágni, összeszerkeszteni, újrarendezni vagy remixelni. Az eredményként kapott mixtape egy gombnyomással osztható meg Facebookon, Twitteren vagy küldhető ki a Dragontape galériájába, ahol a közösség tagjai mutatják be egymásnak legjobb anyagaikat. Az elkészült anyagok használhatóak webrádió vagy webtévé gyanánt is, a rendszer egyediségét pedig biztosítja, hogy a tapeket emberek szelektálták személyes ízlés alapján, így sosem automatikus válogatásokat kapunk. A Dragontape mögött álló, egyre növekvő közösséggel a felhasználóknak minden lehetőségük megvan ahhoz, hogy adásszerkesztők legyenek és sokak szeressék (vagy éppen gyűlöljék) őket. Mindezt gyakorlatilag bárhonnan megtehetik, amíg tudnak a nethez csatlakozni.

Dragontape: hogyan használjam?
Gyűjtsd össze meghatározó gyermek- és tinédzserkori számaidat, ez időutazás. Válogasd össze a kedvenceidet, hogy hangulatot csinálhass valahol, ez a hordozható kedvcsináló. Mutasd be magad a referenciádból gyártott szalaggal, ez munkaeszköz. Szerkessz össze nyaralási videóidból család- vagy munkahelybarátra összevágott anyagokat, ez problémamegoldás. Vonósnégyes-Dragontape, állandó védőkör anyósok ellen. Fusd át a közkedvelt, új vagy a szerkesztőség által kiemelt anyagokat, ez trendkereső. Gyűjtsd össze a munkahelyen nem igazán megnézhető videókat, hogy majd otthon a karosszékből, bor mellett megnézhesd, ez időkímélő. És van még ezer más felhasználási mód. Találd meg mind. Lehet, hogy adunk érte nyereményt.

Hol kínál többet a Dragontape a többi webvideós szolgáltatásnál?

  • A tartalmat (a webvideót és hanganyagot) emberek válogatják és állítják össze, nem algoritmusok, nem is ajánlórendszerek. Minden Dragontape emberi válogatás eredménye és emberi fogyasztásra alkalmas.
  • A Dragontape nem konvertál semmiből semmit - nincs konverzió, minden azonnal, valós időben történik.
  • Nincs fel-, se letöltés. A tape-ek készítése közben a Dragontape mindent az eredeti helyéről stream-el.

App Store letöltési link

A Dragontape honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény