FőoldalÜzletÖsszefogott a Cisco és a Xerox a felhő-alapú nyomtatásért
2011. május 17., kedd ::

Összefogott a Cisco és a Xerox a felhő-alapú nyomtatásért

Együttműködésre lépett egymással a Xerox és a Cisco. A két IT vállalat a jövőben közösen biztosítja partnerei számára a hálózati eszközöket és a nyomtatási megoldásokat együttesen kínáló felhő-alapú szolgáltatásokat

Az együttműködés révén lehetővé válik, hogy a Xerox piacvezető MPS és outsourcing szolgáltatásai gyorsan és egyszerűen elérhetővé váljanak a felhasználók számára a Cisco intelligens hálózati infrastruktúráján keresztül. Mindkét vállalat úgy ítéli meg, hogy kooperációjuk révén jelentősen hatékonyabbá tehetők a nyomtatási applikációk, köztük a mobil nyomtatás, amelyváltozatos adathordozókról bármikor és bárhonnan történő nyomtatást biztosítja.

"A két vállalat közt létrejött kapcsolat a folyamatok egyszerűsítését emeli a középpontba, azaz a hálózati megoldásokat, a felhő-alapú szolgáltatásokat és a nyomtatást hozza össze egy közös rendszerbe. Mindezeknek köszönhetően a szolgáltatásainkat testre szabottan tudjuk a vállaltok számára nyújtani tökéletes biztonsággal, és növelve az elvégzett munka hatékonyságát." - emelte ki Ursula Burns, a Xerox elnöke.
A Cisco elnöke, John Chambers ehhez hozzátette: "A Cisco és a Xerox stratégiai együttműködése fantasztikus lehetőséget teremt ahhoz, hogy a két vállalat partnerei növelni tudják a bevételeiket azzal, hogy felhő-alapú szolgáltatásokat építenek be üzleti folyamataikba."

A Xerox és Cisco közösen az alábbi megoldásokat kínálja a felhasználóknak közösen:

  • Xerox MPS megoldások a Cisco határok nélküli hálózatán keresztül: Összehangolja az IT és a nyomtatási eljárásokat a beépített hálózat biztonság, WAN optimalizáció és IOS szoftver (Internetwork Operating System) révén. Az egységesített megoldás felülvizsgálja a nyomtatási technológiát, csökkenti az üzemeltetési költségeket, védi a bizalmas adatokat, és növeli a munkavállalói termelékenységet a fejlett mobil és felhő-alapú nyomtatási applikációkkal.
  • A Cisco UCS és Vblock infrastruktúrájára épülő Xerox felhő-alapú IT outsourcing (ITO): Ez a megoldás abban segít a felhasználóknak, hogy könnyedén idomuljanak a változó piaci igényekhez, és egyszerűen csökkenthessék IT költségeiket a privát felhő, publikus felhő vagy egy, a kettőt ötvöző számítási felhő használatával. Ezeket a felhő-alapú megoldásokat a Xeroxhoz tartozó vállalat, az ACS biztosítja, amelynek szolgáltatásaihoz hozzátartozik az infrastruktúra, mint szolgáltatás (IaaS) rendelkezésre bocsátása, a felhő-alapú szolgáltatásokkal összefüggő konzultációs támogatás, és a privát felhő telepítés.
  • A Cisco virtuális desktop kliensén és a Cisco Cius-on futó Xerox mobil nyomtatási megoldás: Ennek révén a mobil munkavállalók biztonságosan hozzáférhetnek üzleti nyomtatványaikhoz bármilyen e-mail alapú berendezésen - beleértve ezek közé a Cisco virtuális desktop klienseket és a Cisco Cius tableteket - illetve minden kompatibilis nyomtatón keresztül, amely a Cisco határok nélküli hálózati rendszerén fut, drótnélküli LAN megoldást használ, és így megbízható és zökkenőmentes kapcsolatot képes biztosítani.

A Xerox privát és publikus felhő szolgáltatásai hazánkban a jövőben válnak elérhetővé. Bővebb információk az igénybe vehető szolgáltatásokról az alábbi honlapon keresztül érhetőek el: http://www.xerox.com/cisco.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény