FőoldalÜzletA Fujitsu kisvállalatokra optimalizált platformmal és szoftverrel segíti a KKV-k sikerét
2011. május 16., hétfő ::

A Fujitsu kisvállalatokra optimalizált platformmal és szoftverrel segíti a KKV-k sikerét

A Fujitsu bemutatta megfizethető és könnyen kezelhető kis- és középvállalati (KKV) "all-in-one" platformját. A cég viszonteladóitól és disztribúciós partnereitől beszerezhető platform a nemrég bevezetett Microsoft Small Business Server 2011 Standard operációs rendszerrel együtt kínálja Európa vezető IT-infrastruktúra szállítójának innovatív PRIMERGY szervereit - amelyek közült több is kifejezetten KKV-igényekre készült

Miközben a KKV-k számára komoly kihívást jelent a komplex IT-adminisztráció, az egyszerű mobil adathozzáférés, valamint az adatvédelem és a biztonság, a Microsoft statisztikái szerint a legfeljebb 25 PC-vel rendelkező vállalatok mintegy 75 százaléka egyáltalán nem használ szervert. A Fujitsu KKV-szervermegoldása a világon mindenütt vonzó áron szolgálja ki e piac igényeit, és egyben értéknövelt üzleti lehetőséget teremt a viszonteladók számára.

A viszonteladók értékesítésének felfuttatására alkalmas KKV-konfigurációk PRIMERGY szerverei megbízható és skálázható platformot kínálnak, az új Small Business Server 2011 család pedig a felhasználók produktivitásáról és az üzleti adatok védelméről is gondoskodik. Az "all-in-one" platform adminisztrációs konzolja egyszerűsíti a felügyeletet és átfogó képet ad az IT-erőforrások műszaki állapotáról és biztonságáról. A megoldást energiahatékonysága és teljesítménye is megfelelővé teszi üzleti használatra. Az e-mailhez, a címtárhoz, a naptáradatokhoz és a kommunikációs eszközökhöz nyújtott távhozzáférésnek köszönhetően a platform az online együttműködést is támogatja.

Manlio Vecchiet, a Microsoft Windows Server termékekért felelős igazgatója így nyilatkozott: "A Microsoft elkötelezetten törekszik a kis- és középvállalatok sikerét és költségtakarékos működését segítő termékek és megoldások szállítására. Sok vállalat tisztában van vele, hogy megfelelő IT-beruházások végrehajtásával javíthatja hatékonyságát és rugalmasságát, ám eddig a költségektől és a rendszer komplexitásától való félelem visszatartotta a cselekvéstől. A Microsoft Small Business Server 2011 Standardot támogató első hardverszállítók egyikeként a Fujitsu most segít nekik megtenni az első lépést a szerveralapú IT működés felé."

Kubányi Péter, a Fujitsu Technology Solutions Kft. x86 szerverekért felelős termékmenedzsere elmondta: "Az eladásaikat növelni kívánó Fujitsu partnerek többféle kisvállalatokra optimalizált konfiguráció közül választhatnak ügyfeleik igényei és pénztárcája szerint. A megoldásokhoz műszaki oktatást, valamint testre szabható értékesítési és marketinganyagokat is kínálunk. Ügyfeleink máris megrendelhetik a Microsoft Small Business Server 2011 Standard operációs rendszert a programban részt vevő disztribútoroktól és viszonteladóktól."

Piaci bevezetés
Valamennyi termék az összes globális régióban kapható. A Microsoft Small Business Server 2011 mindenütt a részt vevő viszonteladóktól és disztribúciós partnerektől szerezhető be.

A Fujitsu kisvállalati konfigurációi
A kínálat alapját a Fujitsu bevált, megbízható PRIMERGY x86-os szerverei képezik: a PRIMERGY TX150 S7 toronyszerver és a PRIMERGY RX300 S6 rack-szerver.

  • A PRIMERGY RX300 S6 jól skálázható I/O teljesítményt és sokféle memóriaopciót kínál, támogatja a főbb hypervisor-termékeket, és a legújabb Intel technológiával dolgozik. Másként fogalmazva: 7xPCIe Gen2 bővítőhelye megakadályozza a szűk I/O- keresztmetszetek kialakulását, 192 GiB memóriája optimális méretezést tesz lehetővé a virtuális környezetekben, Intel Xeon 5600 sorozatú processzorai pedig csúcsteljesítményt garantálnak.
  • A magas szintű rendelkezésre állást és rugalmasságot igénylő kis- és középvállalatoknak ideális PRIMERGY TX150 S7 sokoldalú rendszer. Jól használható a rendszerkonszolidáció és a virtualizáció előnyeivel ismerkedő fiókirodákban vagy KKV-környezetekben.

  • Középkategóriás/Midrange változat: Maximum 75 PC-hez, feltételezve a szervertechnológia használatának stratégiai ismeretét (már rendelhető)
    • TX150 S7 szerver és Small Business Server 2011 Standard
    • Skálázható, bevált platform
    • Mentési funkcionalitás a szervernél
    • E-mail és együttműködés
  • Felső kategóriás/Performance változat: Maximum 75 PC-hez, feltételezve a szervertechnológia használatának stratégiai ismeretét (már rendelhető)
    • PRIMERGY RX300 S6 és Small Business Server 2011 Standard prémium bővítésekkel
    • Skálázható és magas rendelkezésre állási szintű platform
    • Mentési funkcionalitás a szervernél
    • E-mail és együttműködés
    • Virtualizáció támogatása
    • Távoli asztali szolgáltatások
  • Az MX130 / TX100 szerverekre és SBS Essentials operációs rendszerekre épülő Belépő szintű/Entry változat bevezetése 2011 nyarán várható.

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény