FőoldalÜzlet"Citroface" - Facebook a CitroMailen
2011. május 16., hétfő ::

"Citroface" - Facebook a CitroMailen

A CitroMail több mint 1,6 millió felhasználója számára válik egyszerűbbé a Facebook használata az ingyenes levelezőrendszerbe integrált alkalmazás segítségével. A Citroface segít abban, hogy a hagyományos és a közösségi kapcsolattartás egy felületről intézhető legyen

A Facebookot a CitroMail.hu felületébe integráló alkalmazás segíti mostantól a több mint 12 éve létező ingyenes levelezőrendszer 1,6 millió felhasználóját. A Citroface-szel egyszerűen elérhető a Facebook legtöbb fontos funkciója: a felhasználók posztolhatnak, lájkolhatnak, és kommentelhetnek is a megszokott levelezőjükből.

Az indulást követően több mint 10 ezer felhasználó aktiválta az alkalmazást. A fejlesztők célja az volt, hogy reagáljanak a Facebook-hatásra, mely nagy kihívást jelent a hazai és nemzetközi online portfólióknak is. A CitroMail már korábban is nyitott a közösségi hálózatok felé, mikor beépítette Közösségi mappa funkciót: ez egy áttekinthető könyvtárba rendezi a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítőüzeneteit. A Közösségi mappa felhasználóinak száma jelenleg 675 ezer felett van - a fejlesztők hasonló sikert várnak a Citroface-től is.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény