FőoldalÜzletIDC: a Lenovo ismét elhúzott a piac mellett
2011. március 21., hétfő ::

IDC: a Lenovo ismét elhúzott a piac mellett

A legfrissebb IDC PC Tracker elemzés (IDC Worldwide PC Tracker Historical Analysis) szerint a Lenovo a leggyorsabban növekvő vállalat a személyi számítógépek 5 vezető gyártója közül, és ez a növekedés már az ötödik egymást követő negyedévben haladja meg jelentősen a piaci átlagot. A Lenovo bővíti Üzleti Partneri Hálózatát (Business Partner Network), és emellett innovatív technológiát, díjnyertes termékeket valamint megbízható minőséget kínál az otthoni felhasználók, a kkv-k és a nagyvállalatok számára

A Lenovo, mely a világ negyedik legnagyobb PC gyártója, sorozatban az 5. negyedévben is gyorsabban növekedett a piaci átlagnál - áll az IDC februárban közzétett elemzésében. A cég 10,4%-os piaci részesedésével (2010 naptári év 4.n.év), az évi 33%-os, valamint az utolsó negyedévben elért 11%-os növekedésével folyamatos és biztos fejlődést mutat. Emellett a nagyvállalati ügyfelek szegmensében piacvezető, piaci részesedése eléri a 21%-ot, lekörözve ezzel számos versenytársát.

A Lenovo tökéletes megoldást kínál minden célcsoport számára. Idea termékei színes és divatos kivitelüknek, nagyszerű multimédiás funkcióiknak köszönhetően ideálisak az út közben végzett munkához vagy akár szórakozáshoz. A ThinkPad Edge-ek a nagy ötletekkel, ám kisebb IT büdzsével rendelkező kkv-k és vállalkozók számára kínálnak ideális megoldást, akik igénylik a hatékonyságot növelő, a mindennapi munkát egyszerűsítő fejlett technológiát és a beépített kényelmi funkciókat. A nagyvállalatok és szervezetek számára kifejlesztett Think márkájú számítógépek a folyamatosan frissülő dizájn mellett olyan problémamentesítő megoldásokat is kínálnak, melyekkel a vállalatok maximalizálhatják eredményességüket és minimálisra szoríthatják IT költségeiket.

A Lenovo kivételes minőségét igazolja a TBR "Vállalati IT vásárlási szokásokat és fogyasztói elégedettséget vizsgáló tanulmánya" is. A minőségi termékek és szolgáltatások mellett a tanulmány kiemeli a fogyasztók megelégedését, melyet a Lenovo a termékek szervizelési idejének rövidségével érdemelt ki.

Innovatív termékdíjak a CES-en

A Lenovo ThinkPad X120e A Lenovo ThinkPad X120e
A Lenovo jelentős növekedése kivételes termékeinek és folyamatos innovációinak köszönhető. Kiváló példa erre az idei CES-en (fogyasztói elektronikai kiállításon) elnyert számos elismerés, melyet a Lenovo termékeinek ítéltek. Csak, hogy néhányat említsünk: a ThinkPad X120e noteszgépnek járó "Legmegfizethetőbb Üzleti Ultrahordozható"-díj, melyet a Nootebooks.com ítélt a terméknek, vagy a ThinkPad Edge E220s, mely döntős volt a Laptop Magazin által kihirdetett "CES legjobbja"-i közt, de a CNet is a legjobbak közé szavazta az IdeaCentre B520 All-in-One kompakt asztali gépeket. Figyelmet érdemel a CES-en bemutatott Lenovo Enhanced Experience 2.0 Windows 7. A Lenovo Windows 7 Enhanced Experience 2.0 úgy optimalizálja a rendszerfájlokat, a folyamatokat és a hardware beállításokat, hogy az ilyen PC teljes bootolása és leállítása a lehető legrövidebb időt vegye igénybe (átlagosan 20 másodperccel gyorsabb, mint egy tipikus Windows 7 számítógép1), összehasonlítva más, nem optimalizált PC-kkel.

A Lenovo honlapja

1: A Lenovo Windows 7 Enhanced Experience 2.0 PC-k más, hasonló konfigurációval ellátott, 42 kompetitív termékkel történt összehasonlítások átlag adatai. A teszteket a CNET pekingi laboratóriumában végezték 2010 novemberében, ahol független Microsoft VTS eszközt használtak az indítási, leállítási, újraindítási és egyéb Windows 7 teljesítmények mérésére. A versenytársak és a Lenovo gépek adatait átlagolták és összevetették az eredmények felállításához. A teljesítmény az egyes modellek és a különböző felszereltségek esetén eltérhet.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény